vrijdag 28 december 2018

Cadeautje!Onlangs maakte ik mijn laatste cadeaubon op en ik vond het tijd om weer wat nieuwe exemplaren te maken. En uiteraard kan ik het dan niet laten om ook een nieuw ontwerp te maken. Wat vind je ervan?

Het is mogelijk om een cadeaubon voor een bedrag of een workshop te geven. Zelfs voor meerdere deelnemers aan een workshop, zodat iemand niet voor de eerste keer alleen hoeft te komen.


De cadeaubon maakt ik met mijn eigen logo kleuren. Basic Black, Crushed Curry en Whisper White. De basis is gemaakt met Crumb Cake cardstock. Met nog oude, retired framelits in de vorm van sterren heb ik diepte gemaakt. Ook de gele sterren komen van een retired stempelset (watercolor words). Zo zie je maar dat je niet te snel iets weg moet doen!

De Twinkle builder punch (jaarcatalogus blz 82-83)gebruikte ik voor de kleine witte en zwarte ster. Deze punch is ook supergaaf te gebruiken wanneer je een shakercard wilt maken! Je puncht snel en gemakkelijk meerdere sterretjes (of de maan) uit en voila, schudden maar. Net zoals ik hier met goud foliepapier in de verpakking van de cadeaubon heb gedaan.


Heb je een eigen bedrijfje en wil je ook handgemaakte, unieke cadeaubonnen? Dat kan! Laat me weten wat je wensen en zijn en samen ontwerpen we iets unieks. 

Cadeaubon van PaperStar* geven? Neem even contact met me op via het contactformulier links of stuur me een appje of facebook messenger bericht.

Wat heb ik gebruikt?


* De nieuwe voorjaarscatalogus ontvangen? Stuur me een berichtje!
* 5 Januari doe ik een verzamelbestelling, geef de 4e uiterlijk je wensen door. Vragen? Ik help je graag.
* De workshopkalender staat online! Aanbiedingen volgen 3 januari. 

Vragen? Ik help je graag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten