dinsdag 1 januari 2019

2019 Here I Come!Welkom 2019! Here I Come!
Ja ik heb er zin in, er staan dit jaar weer leuke dingen te wachten. Sinds ik me in 2018 voorgenomen heb om meer te doen van wat ik leuk vind, geniet ik ook veel meer van alles om mij heen. Mindfull leven noemen ze dat toch? Ach, als het beestje maar een naam heeft!


Op dit moment zit ik in België in een café van een bungalowpark naast het subtropisch zwembad met uitkijk op man en zoon die zich ontzettend vermaken. En ik ben in mijn element met m'n laptopje, eerste kopje koffie van het jaar en eigen gedachten. 

Deze week draait om mijn gezin, gezelligheid en tijd voor elkaar. Gezien het internet belabberd is hier en er geen WiFi in de bungalows, worden we lichtelijk gedwongen om eens anders met elkaar te communiceren. En weet je, we genieten alledrie. Grappig hoe gewend je bent aan de digitale wereld, maar ook hoe snel je weer terugschakelt.

Via het gratis WiFi netwerk hier in het gebouw wens ik jou een fantastisch 2019. Doe meer van wat je echt leuk vindt, geniet van wat voor jou belangrijk is en ben lief voor de mensen om je heen. Zeker als zij deze keuzes ook maken!
* De voorjaarscatalogus is vanaf 3 januari online beschikbaar!
* Exemplaar ontvangen van de catalogus? Neem contact op.
* Check de workshopkalender, aanbiedingen deze week bekend. Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt! 
Salina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten