vrijdag 18 januari 2019

Doosje geluk


Gisteren nam een collega afscheid na tien jaar bij de Volksbank en haar voorlopers gewerkt te hebben. Ik maakte dit kleine schattige doosje voor haar met vier wenskaartjes en envelopjes. Een klein aandenken waar ze ook weer iemand anders blij mee kan maken. 

In de kerstworkshop van vorig jaar gebruikte ik ook al eerder de kleine pizzabox... ik vind m fantastisch! Je kunt de box kleuren, beplakken, bestempelen of gewoon wit laten. Je kunt in het doosje iets lekkers doen, het heeft een voedsel veilige binnenkant, of ,zoals ik deed, een aantal kaartjes. Ongeveer 4 a 5 kaartjes van 3 inch in het vierkant (7,6 cm) met envelopje kun je erin kwijt. 

Doordat ik op het moment volop bezig ben met de Helvoirtse carnavalsslinger, werk ik veel met de InColor kleuren Blueberry Bushel en Pineapple punch. En zo liep ik dus ook weer tegen dit mooie designerpapier aan. Beschikbaar in alle kleuren die Stampin' Up! heeft, maar ik koos voor de 2018-2020 InColor kleuren om er een vrolijk geheel van te maken.


Voor de bovenkant van het doosje gebruikte ik Lovely Lipstick met een tekst uit de nieuwste stempelsets uit de voorjaarscatalogus
Voor de kaartjes zelf gebruikte ik de overige vier kleuren. Ook gebruikte ik voor elk kaartje een andere nieuwe set uit de nieuwe catalogus. Zo heb je meteen een indruk van de veelzijdigheid van elke set! 
Ook zie je een sale a bration set terug. Tot 31 maart is het nog sale a bration (sab) en mag je bij elke €60,- een cadeautje uit de sab catalogus kiezen. Heb je trouwens de vele extra's bij het starterspakket gezien? Dat is tijdens de sab echt de moeite waard!


25 januari doe ik een verzamelbestelling. Wil je wat van het moois hebben? Laat het me uiterlijk 24 januari weten. Hieronder vind je alles op een rij terug wat ik heb gebruikt. De producten zonder prijs zijn sab cadeautjes!

Wat heb ik gebruikt?* Geen zin om zelf te maken? Cadeautjes kun je ook bij mij bestellen!
* Tot 31 januari maak je nog kans op het knutselpakket door je te abonneren op mijn blog..
* Catalogus ontvangen? Stuur me een berichtje.

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten