woensdag 30 januari 2019

Happy!


Het is leuk om soms een goede vriend of vriendin te verrassen met een lief kaartje. Deze stuurde ik naar een goede vriendin die even wat extra liefde kan gebruiken op dit moment. Zou jij hier vrolijk van worden?

Voor deze kaart gebruikte ik de Amazing Life bundle uit de voorjaarscatalogus. Deze heeft naast een hele vrolijke stempelset, prachtige framelits. Het zijn rechthoeken die aan twee kanten een stiksel achterlaten. Dus aan de binnenkant - het rechthoekje wat je uit stanst - en aan de buitenkant - het frame wat daarna overblijft!

Zoals je ziet zijn het veel rechthoeken ( 13 stuks!) in veel verschillende formaten. Uiteraard was ik wel zo eigenwijs dat ik perse de gestempelde afbeelding exact in het kader wilde  hebben. Door deze eerst een keer uit te stansen zodat hij aan de onderkant mooi aansluit, had ik daarna de mogelijkheid de bovenkant met dezelfde stans eraf te snijden. Door het stiksel was ik in staat de framelit precies in de al bestaande gaatjes te leggen en zo bleef het geheel kaarsrecht!


De lovely lipstick foil sheet (sale a bration item) haalde ik door een embossingfolder om zo het mooie kussentjespatroon te creëren. Het is best heftig papier, maar door het als achtergrond te gebruiken lift het de tekst als het ware omhoog.

Helaas is dit sale a bration item al uitverkocht, maar stel je voor dat je dit dus met elke kleur foil sheet (zie pg 192 jaarcatalogus) kunt doen!


Nadat ik het woord happy ingekleurd heb met een stampin marker (flirty flamingo) heb ik de wink of stella brush tevoorschijn gehaald. Hiermee kun je kleine glitter accenten leggen op je projecten. Superleuk en als je wilt kan dit dus ook heel subtiel.
Het geheel had nog wat extra's nodig en door enkele rhinestones (diamantjes) erop te plakken wat het glimmende kaartje helemaal klaar om iemand blij te maken. 

Zelf maken?

Dit heb ik gebruiktVolgende verzamelbestelling: 22 februari 2019
Op 15 februari worden er nieuwe sale a bration cadeautjes uitgebracht!
* Handheld punch nog op je verlanglijst? Bestel nu! De leverancier heeft aangegeven deze niet meer te maken. Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!

Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten