zondag 6 januari 2019

Hieperdepiep Hoera!


En wie jarig is, die trakteert!

Ik ben er zo onwijs trots op dat ik binnen een jaar een leuk 'bedrijfje' heb weten op te zetten! Iets waar ik zelf veel voldoening uit haal en waar ik tegelijk mensen enthousiast mag maken voor hetgeen wat ik onwijs leuk vind om te doen: Creatief bezig zijn met papier!

Hopelijk mag ik nog vele jaren door met het geven van workshops, vervullen van wensen door middel van creatieve opdrachten en vooral creatief bezig zijn. En om het 1 jarig bestaan van PaperStar* te vieren, kun je op 1 februari onderstaand knutselpakket winnen!


Wat moet je hiervoor doen?

Schrijf je via email in voor mijn blog. Zorg dat je via de link die je ontvangt van Feedburner, je de aanmelding activeert. En..Klaar! Ja zo makkelijk is het! Ik kan zien of een e-mailadres actief is op de abonneelijst. Uit deze lijst trek ik op 1 februari 2019 een winnaar. Deze winnaar wordt bekend gemaakt op Social media, via mijn blog en uiteraard krijgt de winnaar een mailtje. 

Uiteraard zijn je gegevens veilig opgeslagen en worden deze niet gedeeld met derden.

Wat zit er in het pakket:

* 12 vellen papier; de In Color Kleuren 2017-2019 en 2018-2020 en twee vellen Whisper White
* De Nederlandse Stempelset: Door dik en dun.
* Inktpad: Memento Tuxedo Black
* Painted With Gold Vinyl Stickers: 4 vellen Gouden stickers van een hoogwaardige vinyl kwaliteit. 

En.. Ben je nog niet in het bezit van de Jaarcatalogus en/of de voorjaarscatalogus? Dan krijg je die er van mij ook nog bij!
Schrijf je dus nu in per email voor mijn blog (elk moment opzegbaar)

Vier je mijn feestje mee? Tot ziens bij PaperStar*!
* Check de workshops voor de kalender en mogelijkheden
* Catalogus online doorbladeren kan hier
* Vragen of opmerkingen? Laat het me weten
* Wist je dat je ook cadeautjes bij mij kunt bestellen? Kijk!


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je 1- jarig bestaan!! Knap hoe en wat je in een jaar hebt opgezet! En superleuk om te zien en te ervaren hoe enthousiast je ermee bezig bent! Trots op je!

    BeantwoordenVerwijderen