donderdag 24 januari 2019

Kaartje voor een kleintjeZo heerlijk als er weer een kleintje geboren mag worden onder je vrienden! De kleine man had een prachtig rustiek geboortekaartje waar dieren en sterretjes op te zien waren. Ook een lichtblauwe cirkel op mooi Watercolor Papier. 

Wat ik leuk vind, is mijn kaartje aanpassen aan de stijl die de ouder hebben gekozen voor het geboorte kaartje. Ook ik gebruikte Watercolor Paper, lichtblauwe tinten en sterren. De teksten en figuurtjes komen uit de schattige set Little Twinkle (blz 83 Jaarcatalogus)

Voor de tekst, hart en sterretje gebruikte ik de emboss resist techniek. In dit geval stempelde ik met de Stamparatus en Memento black de afbeeldingen en de tekst.

Vervolgens heb ik de afbeeldingen nogmaals met Versamark gestempeld. Doordat ik de Stamparatus gebuikte kon ik dit op precies dezelfde plaats doen.

Hierna heb ik met transparante embossing poeder, wat ik later met de heattool verhitte, de tekst en afbeeldingen naar voren laten komen.

Met de Balmy Blue inktpad heb ik op een clearblock gestempeld om zo wat 'losse inkt' te hebben. Dat heb ik vervolgens opgepakt met mijn aquapainter en met voldoende druk (waardoor er meer water uit de pen komt)een watercolor achtergrond gemaakt. Dit kan dus gewoon over de geeĆ«mbosste afbeeldingen heen! Een vrij gemakkelijke, maar mooie techniek. 

De achterkant heb ik gewoon gestempeld, maar wel ook op watercolor papier voor het rustieke effect. Beide werkjes heb ik aan de voor en achterkant van een Balmy Bleu vel bevestigd en de achterkant nog bewerkt met sterretjes. 

Een zoet maar stoer kaartje is het resultaat! Waar baseer jij de kaartjes voor pasgeboren kleintjes op?

Wat heb ik gebruikt?

Vergeet niet dat de sale a bration nog tot en met 31 maart duurt! Bij elke €60,- die je besteedt mag je een cadeautje uit de sale a bration folder uitzoeken. Zo lang de voorraad hiervan strekt. Vanaf 15 februari komen er nieuwe sab cadeautjes bij!
Voorbeeld:
- Little twinkle stempelset     € 33,00
- Aquapainters (2 st)           € 21,00
- Water color paper             €  6,00

Dit pakketje samen breng je op € 60,- waarmee je precies een sab cadeautje uit mag zoeken!


* Volgende verzamelbestelling: 22 februari 2019
* Catalogus ontvangen? Stuur me een berichtje!
* Alle materialen zijn via mij te koop, heb je vragen? Ik help je graag!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten