woensdag 9 januari 2019

Pretty Prints


Met alleen al 7 suites in de voorjaarscatalogus kun je je voorstellen dat er weer genoeg design papier is om uit te kiezen! 
En bij elke suite zit ook een cardstock pack die precies past bij het designerpapier, lint en figuurtjes van de suite.

Hieronder op een rij de prachtige nieuwe prints, hier wordt je toch vrolijk van! Er is designpapier in 12" (30,5 cm) en 6" (15,2 cm). 

De Classic Garage DSP (links) en Gingham Gala DSP zijn 6" van formaat


Wil je niet een heel pak designpapier omdat je het te duur vindt of gewoonweg niet opmaakt? Je kunt bij mij ook halve of kwart pakken aanschaffen. Daarnaast is elk vel cardstock (A4 papier) ook per vel af te nemen. Zie hiervoor de pagina: Paper*Share

 (vlnr) All my love DSP, How Sweet it is DSP, Happiness Blooms DSP en Needlepoint Nook DSP. Deze vier Designer Paper Series komen in pakken van 12 stuks en zijn 12" groot. Stampin' Up! zou Stampin' Up! niet zijn als ze ook deze catalogus weer voor hele speciale papiersoorten hadden gekozen. Het specialty designerpaper: Floral Romance heeft 6 x 12" vellum geprinte vellen (je kunt er doorheen kijken!) en 6 normale dubbelzijdige geprinte vellen die daar weer perfect bij aansluiten. De cardstockpack die bij deze suite hoort is ook 12", dus vul je collectie snel aan!


En over speciaal gesproken. Het Beautifully Detailed Laser-Cut Specialty Paper (zo, dat is een mond vol) is voor deze catalogus in een nieuwe kleur uitgebracht. Het prachtige patroon gesneden papier is nu ook in Petal Pink te verkrijgen.

De andere kant van het papier is Whisper White waardoor het multifunctioneel is. Omdat je deze kant middels sponsjes of rollertjes en inkt in elke kleur kunt maken is het bij elk project te gebruiken !

Dit is al het papier wat verkrijgbaar is uit de jaarcatalogus. Maar laten we de sale a bration niet vergeten. Dit papier kun je verdienen bij elke €60,- die je besteld tussen 3 januari en 31 maart. Prachtig dubbelzijdig vlinderpapier of supergaaf foliepapier in Lovely Lipstick en Grapefruit Grove. Het vlinderpapier is zo ontworpen dat je de vlinders met de pons uit de Gingham Gala (vlinderdans) bundle kunt ponsen.. 


Al dit papier is natuurlijk ook terug te zien in de voorjaarscatalogus. Wil je graag een papieren exemplaar? Laat het me weten en ik zorg dat er eentje voor je klaarligt!


* 25 januari vindt er een verzamelbestelling plaats
* Sale a Bration is tot en met 31 maart, profiteer nu!
* Workshop doen? Er is nog ruimte op 18 januari
* Vragen? Je mag me ook altijd appen op 06-12842600Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten