vrijdag 4 januari 2019

Teamswap voor ideeën


Samen met mijn teammaatjes van het Treasureteam hielden we een swap (ruilen van kaartjes) om ideeën uit de voorjaarscatalogus op te kunnen doen! Hoe handig is het als iemand anders net wel even die set heeft en je zo zelf en aan je klanten kunt laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Op de foto hierboven zie je een kleine doorloop van de voorjaarscatalogus met wat additionele onderdelen uit de jaarcatalogus. Uiteraard zijn de kaartjes ook live te bewonderen bij mij tijdens een workshop. Er zitten ook sets tussen die tijdens mijn workshops gebruikt gaan worden en die zelfs in de bijpassende aanbiedingen voorbij komen! Check de workshops voor meer info.

Zelf maakte ik een kaartje met de Family & Friends stempelset. (blz 50) Met deze schattige set maak je complete families, vriendengroepen, collega's, buren en.. verzin het zelf maar!

In combinatie met de achtergrondstempel Buffalo Check, die meegekomen is uit de najaarscatalogus, wordt het een zoet kaartje. De stempels heb ik ingekleurd met de Stampin' Markers. Dit jaar is het mijn doel om ook de Stampin' Blends te gaan verzamelen. Heb jij die al?

5 januari (morgen) doe ik een verzamelbestelling. Doorgeven kan tot 10:00 in de ochtend. De volgende verzamelbestelling is 25 januari. 
Vragen? Ik help je graag!

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaartje


* De aanbiedingen bij de workshops zijn bekend! Schrijf je nu in!
* Bestelling plaatsen? Ik help je graag!
* Catalogus ontvangen? Neem contact op.
* Wist je dat instappen / een starterspakket tijdens de sale a bration periode je ontzettend veel gratis spullen oplevert? Lees er alles over op de catalogus pagina, of stuur me een berichtje.


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten