donderdag 28 februari 2019

Good Job!


Afgelopen week mocht ik twee dames feliciteren met een nieuwe baan! Hoe leuk is dat. En omdat ik nog steeds ervan overtuigd ben dat echte post het leukste is, maakt ik twee dezelfde, maar toch persoonlijke kaarten.De kaarten zijn van een stuk groter formaat (20 x 10,5 cm)  dan een standaardkaart. Zo kun je er dus ook veel tekst op kwijt. Ik werkte met twee nieuwe sets. De nieuwe lined alphabet  met de bijpassende layering alphabet edgelit dies uit de jaarcatalogus  (blz 174) en de stempelset Amazing Life uit de voorjaarscatalogus (blz 28)

De letters zijn in dit geval uitgestanst met de snijmallen. Maar het mooie aan deze set is dat het niet perse nodig is om ze met de mallen uit te snijden. De letters zijn zo strak dat je ze gerust ook met de hand uit kunt knippen. Zo wordt een prijzige set ineens een stuk aantrekkelijker!

Voor deze kaarten koos ik voor dezelfde kleurtonen met accenten op de hardere kleuren. Zo wordt het een rustig, maar wel vrolijk geheel. Ook haalde ik de Craft Inkt weer eens van de plank. Dit is Whisper White inkt. Omdat witte inkt wat lastiger van structuur is, duurt het drogen wat langer. Je hebt ook een andere dekking dan met andere kleuren, het wordt een beetje 'krijtachtig'. Persoonlijk houd ik daar wel van. Mocht je echt helder witte teksten willen hebben, dan kun je het beste deze heat-embossen met witte embossingpoeder.

 De achtergrond van beide kaarten stempelde ik met Versamark; inkt die opdroogt als watermerk. Deze inkt gebruik je ook om te heat-embossen. Dat heb ik bij deze kaarten dus niet gedaan zodat de achtergrond subtiel aanwezig is. Uiteraard kan er bij een 'matte' kaart een glimmertje niet ontbreken!


Zelf een kaart als deze maken? De materialen zijn allemaal via mij verkrijgbaar. Hieronder vind je terug wat ik gebruikt heb (voor beide kaarten). Wanneer je iets verder naar beneden scrolt zie je de basis materialen terugkomen die ik voor bijna elk project wel gebruik.

* Sale a Bration is nog maar 31 dagen! Stap je nu in dan heb je het meest voordelige starterspakket ooit! Kies uit voor € 230,- en betaal maar € 129-. Nieuwsgierig? Kijkt bij: Altijd korting op de site.
* 22 maart is de volgende verzamelbestelling. Eerder of meteen? Dat kan! Verzendkosten zijn dan standaard € 5,95 en binnen 3 tot 5 werkdagen heb je je spulletjes binnen. Mail, app of bel me!
* Workshop volgen? 15 maart staat de volgende gepland, nog 2 plaatsen beschikbaar.

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!
Groet,
SalinaGeen opmerkingen:

Een reactie posten