vrijdag 15 februari 2019

Hey Love!

Stinkin' Sweet deze stinkdiertjes!
Echt cadeautjes ofzo doe ik eigenlijk niet aan met valentijnsdag. Maar ik vind het wel een leuke gelegenheid om met een kaartje te laten weten aan goede vriendinnen dat ze belangrijk zijn voor me. En uiteraard maakte ik ook een kaart voor mijn eigen valentijn ;-).


Deze kaartjes zijn gemaakt met de Hey Love stempelset. Een set vol dieren die allemaal op de een of andere manier verbonden zijn aan de liefde. Zoet he? 

De gorilla maakte ik voor Bas, mijn man. Zo heb je toch door de kleuren (night of navy en basic gray) ook een mannelijke valentijns kaart. Bij deze kaart maakte ik een soort frame met de stitched rectangle framelits. Deze snijmal maakt de 'stikrandjes' aan twee kanten, zo kun je de binnen en buitenkant van je gestanste papier gebruiken.
Bij de kaartjes met de stinkdieren gebruikte ik ze als basis voor het stempelen. Zoals je ziet heb ik er zelf kleinere kaartjes van gemaakt. Door ze eerst een keer uit te stansen zodat de onder of bovenkant goed is en daarna de stans in de stikrandjes te laten vallen en nog eens te stansen op het juiste formaat, kan het bijna niet misgaan! En als je heel goed kijkt... zie je dat het papier glittert!


Alle dieren zijn ingekleurd met de Stampin' Markers. Hiermee krijg je een diepe dekkende kleur die ik bij de simpelheid van de plaatjes vind passen. 

Wanneer je deze sets (Hey love + rectangle stitched framlits) samen aan zou schaffen kom je in aanmerking voor een Sale a bration cadeautje! En laten nou net vandaag nieuwe producten aan de cadeautjesfolder zijn toegevoegd!!


Aan de collectie zijn toegevoegd: een nieuwe stempelset (All adorned), een embossingfolder (Country floral textures impressions embossing folder) en een bundle! De laatste bestaat uit de painted seasons stampset en bijpassend designerpapier. De eerste twee cadeautjes ontvang je bij een bestelling vanaf € 60,- en de tweede bij een bestelling vanaf € 120,-

Dit is de link naar de nieuwe folder:

En dit naar de al huidige:
Huidige folder

In de huidige folder zijn er enkele producten inmiddels al uitverkocht omdat het heel goed liep. Onder andere het lint en de folie sheets zijn inmiddels helaas niet meer te verkrijgen.

Wat heb ik gebruikt voor de valentijnskaarten?* Vrijdag 22 februari doe ik een verzamelbestelling. Geef tijdig door! Dat mag ook via what's app: 06-12842600
* De sale a bration loopt nog tot en met 31 maart, profiteer dus nu.
* De volgende workshop staat op 15 maart, vlinderworkshop. Hier zijn nog twee plekken beschikbaar. Zie hier de bijpassende aanbieding.
* Abonneer je op mijn blog en ontvang zo aanbiedingen die alleen voor blog abonnees gelden...

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten