zaterdag 23 maart 2019

Hallo Lente!


HEERLIJK! De lente is weer begonnen. Eerste zonnetje en warmte hebben we al mogen voelen en ik krijg alweer de kriebels om het huis te versieren! Aangezien ook de hooikoorts weer toe heeft geslagen, vind ik het ook heerlijk om naar binnen te kunnen vluchten en te fröbelen. 

Omdat wij zelf smalle, lange ramen hebben, wilde ik een keer een andere slinger ophangen dan degene die ik normaal maak. Lekkere frisse kleurtjes en uiteraard met een knipoog naar de lente.


Met de grootste ovaal uit de stitched shaped framelits maakte ik de basis in very vanilla. Ik gebruikte expres geen wit omdat dat bij pastel tinten wat hard over kan komen. Met de buffalo check (deze is nog steeds beschikbaar vanuit de najaarscatalogus!! Klik hier voor de producten die zijn voortgezet) stempelde ik de achtergrond in dezelfde kleur als de letter die er uiteindelijk op kwam. Na het inkten van de stempel, stempelde ik deze eerst 'af' op mijn kladblok, zodat er een soort vintage look ontstond bij het stempelen.  Het lint wat gebruikt is, komt uit de sale a bration en is helaas niet meer verkrijgbaar, maar je kunt er uiteraard elk lint wat Stampin Up! aanbiedt voor gebruiken.

De middelste slinger maakte ik extra zoet met de diertjes uit de fable friends stempelset (voorjaarscatalogus). Lekker kleuren met de  stampin' blends en met de hand uitgeknipt. De bloemen die je op de overige 'eitjes' ziet zijn gemaakt met de spring time thinlits. Heerlijk toepasselijk in de lente ;). Deze thinlits zijn enorm gedetailleerd en kun je in het geheel gebruiken of in stukken knippen zoals ik gedaan heb.

De slinger is dubbelzijdig, dus mensen buiten kunnen zien wat erop staat, maar wij thuis mogen er ook van genieten. De kraal onderaan het lint had ik nog liggen. Bij een slinger van boven naar beneden die alleen boven vastzit, is het handig om een wat zwaarder iets er onderaan te hangen. Zo blijft de slinger mooi recht.

Hebben? Neem contact op voor een prijsindicatie wanneer je graag wilt dat ik de slingers voor je maak.
Zelf maken? Dat kan evt tijdens een workshop, stel maar een datum voor!
Thuis aan de slag? Alle spulletjes zijn bij mij te bestellen. Die fable friends wil je echt niet missen hoor...

* Abonneer je op mijn blog en profiteer in april weer van een leuke abonnee aanbieding!
* Sale a bration is nog tot en met 31 maart. Geef voor die tijd je wensen nog door voor een gratis item.
* Papier is bij mij ook per vel of klein pakketje te bestellen. Kijk bij: Paper*Share
* Denk je aan je incolor 2017-2019 refill? Ze gaan bijna uit de collectie!

Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!


Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten