dinsdag 5 maart 2019

Nog meer feest!


Het is alweer maart! De laatste maand van de Sale a bration is ingegaan en Stampin' Up! pakt uit. Naast de 3e release van de sale a bration, waar zelfs producten uit de jaarcatalogus in voorbij komen, zijn er deze maand exclusieve bijpassende prodcuten verkrijgbaar. En ik zeg niet voor niks exclusief: alleen deze maand en daarna zijn ze niet meer te verkrijgen!!Via een collega demo kreeg ik bijgaand overzicht. Zoals je ziet zijn er maar liefst 6 exclusieve producten verkrijgbaar bij de eerder uitgebrachte sale a bration items. Hier staat bij de punch de engelse stempelset afgebeeld, uiteraard is deze ook te coƶrdineren met de Nederlandse.

Omdat we in de laatste maand van de sale a bration zitten en ik je de kans wil geven er optimaal gebruik van de te maken doe ik deze maand 2 verzamelbestellingen! 

Vrijdag 8 maart en Vrijdag 22 maart

Uiteraard is alles tot en met 31 maart te bestellen, maar let op: op = op.Story Label Punch
€ 22,00


Klik hier voor een grotere versie van de stempelset: Klik!

En wanneer je deze producten aanschaft heb je dus weer de mogelijkheid om bij elke €60,- een cadeautje uit te kiezen. En deze 3e release zijn er actuele producten uit de jaarcatalogus aan de cadeautjes toegevoegd, hoe gaaf is dat. 
Zelf ben ik weg van de pizzaboxes... hier passen de 3 inch envelopjes namelijk ook precies in! (€11,50 - 40 st - 145829) Hiermee maak je al snel een leuk bundeltje kaartjes om weg te geven of te gebruiken. Wil je een bestelling plaatsen? Stuur me een mailtje, appje of facebook messenger berichtje. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen: alles hierboven geldt tot en met 31 maart!

1e release:

2e release:

3e release:

Voorjaarscatalogus:

* Verzamelbestelling op 8 maart en op 22 maart
* Workshop Vlinders op vrijdag 15 maart en op  woensdag 27 maart
* Abonneer je op mijn blog voor unieke aanbiedingen!!
* Denk je aan je In Color voorraad? Vanaf 2 juni zijn de In Color 2017-2019 kleuren niet meer verkrijgbaar!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!
Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten