zaterdag 30 maart 2019

Organiseren maar!


WAUW! Toen deze gave opbergoplossing afgelopen week bekend gemaakt werd door Stampin' Up! kon ik alleen maar stuiteren! Wat een gave collectie om je prachtige producten op te bergen.

Mogelijkheden om je inktpad en marker bij elkaar te bewaren. Je blends, refills, lint, embellishments, halve stempeldozen... je kunt het er allemaal in kwijt. En nog mooier: je kunt alle onderdelen los en in kleine aantallen aanschaffen! Je opbergmogelijkheden groeien met je collectie mee.Hier zie de trays voor de inkpads, markers en blends. Beide modules zijn per 5 stuks te bestellen. Zoals je ziet: mooi stapelbaar en oneindig! Je kunt ervoor kiezen om een dakje erop te doen, of lekker door te bouwen naar gelang je verzameling groter wordt. 


 Deze drie modules zijn per stuk verkrijgbaar. De open kubus kan dienen voor alles! Lint, steentjes, bakerstwine en zelfs de halve stamp cases waar je weer kleine spulletjes in op kunt bergen. De storage topper is ideaal om je refills van je inkt in te zetten. Helemaal rechts is een dakje om het geheel mooi af te sluiten. En daar kun je dan ook weer iets bovenop zetten natuurlijk!

Prijstechnisch kun je het dus ook zo gek maken als je zelf wilt. De prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders vrijwel gelijk waardoor je sneller voor Stampin' Up! kiest om je spulletjes ook echt te laten passen!


 Het opbergsysteem is vanaf maandag 1 april te bestellen (geen grapje..)! Wil je het direct hebben? Dan kun je bij mij een bestelling plaatsen en betaal je € 5,95 verzendkosten en wordt het naar jou thuisgestuurd. Je kunt ook wachten op de volgende verzamelbestelling op 14 april. Dan betaal je geen verzendkosten en kun je je pakketje bij mij op komen halen.* Bedankt voor de gave sale a bration periode! Jullie hebben optimaal mee genoten van alle aanbiedingen!
* De volgende verzamelaanbieding is op zondag 14 april
* Kom je naar de workshop op 19 april?
* De voorjaarscatalogus is tot en met 2 juni geldig Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten