zondag 14 april 2019

ON STAGE 2019!


On Stage Düsseldorf 2019 - what a day!
Gisteren, 13 april 2019, was het feest der feesten voor Stampin' Up! demo's over de hele wereld. On Stage local! Een samenkomst van deze keer ruim 1200 Duitse en Nederlandse demonstrators. In een enorme hal in het Congres Centrum Düsseldorf, naast de Messe.


In Nieuw Zeeland  was het grootste feest, On Stage Live, al twee dagen eerder al losgebarsten, dus de nodige sneak peaks waren al voorbij gekomen. Zoals bijvoorbeeld de In Colors 2019-2021, nieuwe kits en hele gave materialen om het SU jaar mee te beginnen. Later vertel ik je uiteraard meer over alle mooie nieuwe producten die SU toe heeft gevoegd aan haar assortiment.


Eindelijk mochten wij dan ook de jaarcatalogus 2019-2020 in handen nemen! En wat een prachtig exemplaar is het! Er blijven gelukkig veel gouden oude en tijdloze materialen. Maar er zijn ook weer veel nieuwe producten die in ieder geval aan mijn lijstje toegevoegd worden! Ook mochten we als demo's veel nieuwe producten zien, luisteren naar alle businesstips en genieten van de mooie presentaties die demo's in elkaar gezet hadden. 


Ook is het een dag van samenkomst. Nieuwe mensen ontmoeten, elkaar herinneren waarom we demo zijn en waar Stampin' Up! voor staat.
Een community die samen creativiteit wil delen en eenzaamheid uit wilt bannen. Die nieuwe vriendschappen doet opbloeien en vooral ieder zijn eigen ding wil laten doen, samen naar behoefte. 

En..


Het was ook de dag dat ik eindelijk kon laten zien waar ik al een paar maanden in het geheim mee bezig ben geweest! Ik had gisteren de gelegenheid om een nieuwe Nederlandse stempelset met bijpassende snijmallen te presenteren voor de 1200 aanwezige demo's! Superspannend, supereng en supergaaf. Wat een ervaring!! Ik heb hier het hele filmpje voor je gepost, dan zie je ook de projecten etc voorbij komen. Laat je in de reacties weten wat je ervan vindt?De Nederlandse stempelset 'Woordenschat' en de bijpassende Handlettered prose dies (snijmallen van dit prachtige alfabet) zijn vanaf 4 juni bij mij te bestellen.

Later laat ik alle projecten nog een keer voorbijkomen op mijn blog. Uiteraard met de nodige uitleg en kleuren erbij. Wil je, zodra de catalogus voor mij te bestellen is, een papieren exemplaar ontvangen? Geeft het aan me door via het contactformulier, mailtje, chatje of appje. Dan zet ik je meteen op de lijst. 


Ook speciale dank aan jullie, mijn volgers, klanten, workshoppers. Zonder jullie was ik nooit zover gekomen als dat ik nu ben. Mijn enthousiasme om jullie dingen te laten zien en leren wordt gevoed door jullie enthousiasme en leergierigheid!


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*
Volg mij!
Facebook: @stampinpaperstar
Instagram: @stampinpaperstar
Pinterest: salinavdn
En volg de blog per email!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten