vrijdag 5 april 2019

Pakketje winnen!


JA! Winnen!! Gewoon omdat het leuk is en omdat het kan enzo hihi.
Wat kun je dan winnen? en hoe? 

Als abonnee van mijn blog (ben je dat nog niet?? Schrijf nu in via de link boven of onderaan deze pagina!) maak je deze maand kans op een luxe pakketje wenskaarten. Vier kaarten inclusief envelop, handgemaakt, voor verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid verpakt in een mooi geschenkdoosje. Voor jezelf of om weg te geven, dat is natuurlijk aan jou!Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met producten uit de voorjaarscatalogus in combinatie met producten uit de jaarcatalogus. Zelf (komen) maken kan dus ook! Wil je een kaartenpakketje als voorraad in huis? Of een kaart voor een bijzondere gelegenheid? Laat het me weten, ik maak alles op maat.


En omdat het leuk is om er gewoon een extra aanbieding tegenaan te gooien krijg je in de maand april bij besteding van €50,- aan producten een pak cardstock gratis.. dat laat je toch niet lopen??

Je mag kiezen uit een kleur of een variatie pak. De andere pakken papier (zoals Whisper White) zijn uitgesloten.

En om het nog leuker te maken... ben je bij je bestelling ook nog eens ingeschreven op mijn blog, dan ontvang je naast het gratis pak papier ook de basic black marker voor niks!


April voelt altijd een beetje als een feestmaand. 13 april  is het weer OnStage local, het event voor demonstratrices van Stampin' Up! (dat weekend over de hele wereld) En wij als demo's krijgen als eerste weer alle nieuwe producten en ideeën vanuit Stampin' Up! te zien. 


Nieuwe In Colors, nieuwe materialen, nieuwe stempelsets... wat wil je nog meer?? Helaas moet je als klant nog even wachten tot aan begin juni voordat je de nieuwe (online) catalogus te zien krijgt. Houdt ondertussen wel mijn blog in de gaten voor sneakpeaks..

Dus PaperStar* doet deze maand mee aan feest!

Alles op een rij voor de maand April:

* Inschrijven voor mijn blog kan je een luxe set kaarten opleveren, de loting vindt op 30 april plaats.
* Bestellen in de maand april: €50,- of hoger? Een gratis pak cardstock (papier)!
* Ingeschreven en besteld voor €50,- of hoger? Ook nog een basic black marker cadeau!

Inschrijven voor mijn blog kun je op de voorpagina doen, volg gewoon het linkje: schrijf je in. Let op dat je pas aangemeld bent als je de verificatielink in de bevestigingsmail hebt gevolgd.

Vragen? Ik help je graag! 

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!
Salina*
* 14 april verzamelbestelling
* Gratis voorjaarscatalogus ontvangen? Laat het me weten.
* Workshop 19 april is vol. 24 april nog wel 2 plaatsjes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten