woensdag 24 april 2019

Papierkunst met ponsen & schaar


Een goede vriend van mij is vandaag 40 geworden! Een leeftijd om je toch wel een beetje uit te sloven voor een mooie kaart. Na mijn punch art uitstapje met de Spidermankaart heb ik het nu naar een hoger lever getild. Deze Bumblebee (Transformers voor de niet kenners onder ons ;-) ) is helemaal van papier en popt uit de kaart!


De auto (geen idee welk merk, ik ben geen kenner haha) uit de geared up garage bundle bleek perfect als Bumblebee basis auto te fungeren. En "you're a classic" is natuurlijk heel grappig als je beste vriend 40 wordt en jij nog lang niet...


Zoals je ziet ben ik eerst met een tekening begonnen om te bepalen welke vormen de Transformer nodig heeft. En dan is het een kwestie van al je punches bij elkaar verzamelen en knippen tot je de juiste vorm hebt. Heel veel werk, maar echt heel leuk om te doen! Je ziet Bumblebee als het ware tot leven komen.

Ik maakte er een twist en pop kaart van. Zodra je de kaart opendoet, komt Bumblebee naar voren. Dat was nog even een uitdaging omdat de vouwen natuurlijk de Transformer niet in de weg moeten zitten. 

De stempels en framelits van Geared up Garage uit de voorjaarscatalogus gaan mee naar de nieuwe catalogus! Maar let op: niet als bundle. Je krijgt dan niet de 10% korting die je nu wel krijgt als je de framelits en stempels samen koopt. Dus had je deze set sowieso op je lijst staan: wacht niet tot de nieuwe catalogus!

1 mei is de volgende verzamelbestelling. Uiteraard kun je ook eerder bestellen, dan kan ik het pakket direct bij jou thuis laten bezorgen voor maar €5,95 verzendkosten. 

* Nieuwe catalogus in mei ontvangen? Laat het me weten!
* 1 juni open huis, met een BoGo, Make & Takes en veel gezelligheid.
* Workshop van 22 mei: Er is nog plaats!
* 30 april loting voor de luxe kaartenset... schrijf je nu in..

Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!

Salina*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten