maandag 15 april 2019

Poef! en het is weg..


Ja het gaat echt gebeuren! Die ene stempelset of punch die jij op je lijstje had, die verdwijnt!! OH NEE!! Geen paniek, je kunt nog bestellen. Wacht alleen echt niet te lang, zodra deze lijst bekend wordt gaat het hard. 22 april doe ik een verzamelbestelling.

Dit zijn de links naar de lijsten. Ik heb de link naar de online PDF voor je toegevoegd. Wil je deze eventueel in Excelformat ontvangen, laat het me weten, dan mail ik deze naar je toe. 

Wil je meer een beeld erbij? Ik heb in mijn catalogus aangestreept wat verdwijnt, dus kom gerust langs om een kijkje te nemen.
Let op: er staan producten in die wel doorgaan naar de nieuwe catalogus, alleen onder een ander artikelnummer omdat het clingstamps worden ipv clear stamps. Bij twijfel: vraag het me!


Voorjaarscatalogus
Jaarcatalogus

Nog een paar dingen handig om te weten wanneer er een nieuwe catalogus onderweg is:
* Heb je een bundel op je wensenlijst staan die meegaat naar de nieuwe catalogus? Top! Maar: in de nieuwe catalogus is dit geen bundel meer, maar twee losse producten. Koop deze dus nu om alsnog de 10% korting te krijgen op de bundel en ze niet beide voor de volle prijs in de nieuwe catalogus te moeten kopen.

* Designer papier gaat niet mee naar een volgende catalogus. Wil je graag nog een voorraad van jouw lievelingspapier? Of had je nog een project voor in het najaar in gedachten (bijv voor een bruiloft ofzo...)? Dan is het nu de tijd om het papier aan te schaffen

* Op is echt op. Stampin' Up! wil haar magazijn zo leeg mogelijk hebben en dat betekent dat ze proberen zoveel mogelijk, zo snel mogelijk te verkopen. Er kunnen nog kortingsacties aankomen, maar je kunt er niet zeker van zijn dat jouw gewilde product er dan nog tussen zit.

Ga lekker op je gemak door de lijst en laat het me gerust weten als je vragen hebt. Ik helpt je graag! 22 april doe ik een verzamelbestelling indien je geen verzendkosten wilt betalen. Mocht je niet zo lang willen wachten: bestellen kan altijd. Dan betaal je €5,95 verzendkosten en wordt de bestelling direct bij jou afgeleverd.

Denk je nog aan de april actie?
Check deze blog nog even: Pakketje winnen

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!
Salina*
Geen opmerkingen:

Een reactie posten