vrijdag 17 mei 2019

Dag Nederlandse Sets


Bij een nieuwe catalogus is het normaal dat je afscheid neemt van stempelsets en toebehoren. En daarmee verdwijnen er ook Nederlandse sets uit de collectie! Omdat we niet heel dik bezaaid zijn met Nederlandse sets wil ik de 6 die verdwijnen uit de catalogus nog even onder de aandacht brengen.


Van links naar rechts zie je hier voorbeelden van de sets: Beste Vrienden, Feesttaart en In de bloemetjes zetten. Prachtige eigenzinnige sets met eigen teksten. Ook hebben de laatste twee een set framelits erbij die het plaatje compleet maken. Ook de framelits verdwijnen vanaf 4 juni. 


Hier zie je van links naar rechts: Nacht in Bethlehem, Thuiskomen en Voor elke gelegenheid. De eerste twee hebben bijpassende framelits en de laatste een eigen pons. De framelits blijven helaas niet in de collectie, de pons gelukkig wel! Zelf gebruik ik de pons veel voor labeltjes in boeken en catalogi en ook voor kaartjes die je uit een hoesje trekt.

Omdat deze sets de moeite waard en tijdloos zijn wil ik je de kans geven deze nog te bestellen voordat ze verdwenen zijn. En wel met een leuke aanbieding!


Nog even op een rij:* 1 juni OPEN HUIS!
* 15 juni Summer Fair bij de kruishoeve
* Workshops tijdens de zomer alleen op aanvraag
* Hugs from Shelli kit al gezien? Bestel 'm nu!


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten