woensdag 8 mei 2019

Hugs From Shelli


Paper Pumpkin komt eenmalig naar Nederland! 

Paper Pumpkin? Ja die! In Amerika is Paper Pumpkin al jaren een begrip. Daar is het een maandelijks abonnement op een all inclusive kit. Je weet niet wat je in je kit krijgt en dat maakt het des te leuker! Dit willen wij in Europa natuurlijk ook!

Nu heeft Shelli, de oprichter van Stampin' Up! een eigen Paper Pumpkin mogen ontwerpen. En.. deze kit komt dus eenmalig naar Europa!

15 mei is deze te bestellen, voor € 26,-. Dit is een hele gunstige prijs als je ziet wat er allemaal meegeleverd wordt! (zie onder filmpje) Er wordt een grote run verwacht en de angst voor uitverkoop is heel groot. Bestel dus vandaag nog bij mij en ik ga woensdag de 15e klaar zitten om zo snel mogelijk te bestellen.

Check dit filmpje om een idee te krijgen wat er in de kit zit. De daadwerkelijke inhoud is onder het filmpje te vinden.Voor € 26,- krijg je:
* Een exclusieve stempelset, nergens anders (ook niet in de  catalogus) verkrijgbaar 
* 1 classic stampin spot uit de kleurencollectie (mini inktkussentje) 
* Papier en materiaal om 12 kaarten te maken (3 van elk design) 
* 12 exclusieve coƶrdinerende enveloppen 
* Bevestigingsmateriaal en versieringen voor alle 12 kaarten 

Let op: er wordt GEEN clear block meegeleverd met deze kit. Ben je beginner en heb je geen clear block? Aangeraden wordt clearblock D (€ 10,50 - 7,3 x 6,8 cm). Wil je deze mee bestellen, geef dit dan even aan!

15 mei bestel ik de kit. Daarna (indien voorradig) is natuurlijk ook nog mogelijk. Geef je het voor 14 mei door? Geef ook de je overige wensen door voor deze bestelling.


* 1 juni open huis van 10-14
* 4 juni komt de nieuwe catalogus uit!
* 15 mei verzamelbestelling
* 22 mei nog plaats voor de mini album workshop

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten