woensdag 22 mei 2019

Lief kleinigheidje


Afgelopen weekend (18 mei) was alweer het 11e StampEvent! Een dag vol knutselen en stempelen georganiseerd door mijn Upline Jose en teamgenoot Miranda. Ik vind het altijd leuk om een kleinigheidje voor de organisatie te geven. Deze keer maakte ik er een met de sweet cup. Een heel handig cadeaudoosje uit de voorjaarscatalogus die meegaat naar de nieuwe jaarcatalogus.


Het doosje versierde ik met het prachtige nieuwe (sneak peak!!) magnolia lane designerpapier uit de nieuwe catalogus. Als demo mag je een maand van tevoren al uit geselecteerde producten kiezen waardoor je deze dus ook al aan je klanten kunt laten zien! Wil jij dat ook? Lees hier hoe: Klik!
De bloemen (uit de nieuwe floral essence bundel, vanaf 4 juni verkrijgbaar!!) bovenop het doosje heb ik met memento gestempeld en met de Stampin' blends (alcoholbasis) ingekleurd. Sinds ik deze voor het eerst in mijn handen had, ben ik er aan verslaafd. Langzaam begin ik alle kleuren compleet in mijn collectie te krijgen. Voor iemand als ik, die eigenlijk niet graag kleurt, zijn ze een uitkomst! Kleurt lekker weg en is niet moeilijk.


Uiteraard zat er ook nog een kleinigheidje in het doosje. Op het nieuwe incolor papier heb ik bloemen uit de floral essence bundle gestempeld en met de bijbehorende pons uitgesneden. Hiermee vorm je een bloem. Deze bloemen heb ik op een magneet geplakt waardoor je ze als vrolijke koelkastmagneten kunt gebruiken!


Deze bundel is vanaf 4 juni te verkrijgen in een mooie suite. Dat betekent dat er ook bijpassend designpapier bij komt, lint en grappige gele dotjes die het hartje van een bloem kunnen zijn.

Uiteraard zijn er ook voorbeelden van deze bundel tijdens mijn open dag te bewonderen. Kom je ook? 1 juni van 10:00 tot 14:00, zoete inval!

Stampin' Trimmer mesjes

Heb jij een Stampin' Trimmer (snijmachine) en ben je door je voorraad mesjes heen omdat ze niet meer aangeboden werden? Vanaf donderdag kan ik deze weer voor je bestellen. MAAR: Het is als concertkaartjes... Donderdagavond (23 mei)om 19:00 wordt het systeem vrijgegeven en kan elke demo weer mesjes bestellen. Er is een maximum limiet per klant van 6 pakketjes. Uiteraard ga ik mijn uiterste best doen om aan jou wens te voldoen! Luk dit niet... Stampin' Up! heeft aangegeven tot minimaal september de mesjes in voorraad te willen of krijgen. Heb jij nog mesjes nodig en het nog niet doorgegeven? Laat het me via What's App of mail weten!

* De nieuwe workshopkalender wordt binnenkort bijgewerkt!
* 1 juni open huis tussen 10:00 en 14:00
* 15 juni Summerfair bij de kruishoeve van 11:00 tot 17:00
* 4 juni verzamelbestelling.

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten