maandag 1 juli 2019

BONUS DAYS & EXTRA EXTRA!


Heerlijk! Er zijn weer twee acties waar we allemaal flink van kunnen profiteren! Doe je mee?

Vanaf vandaag zijn de Bonus Days en kun je extra veel uitzoeken als je in juli of augustus instapt! Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is.


Voor elke €60,- aan producten die je tussen 1 en 31 juli bij mij besteld krijg je een coupon van €6,-. Deze coupon krijg je in de vorm van een code per email toegestuurd. Het is dus belangrijk dat ik jouw emailadres hiervoor heb. 

De code die je krijgt is vervolgens tussen 1 en 31 augustus in te leveren bij jouw bestelling bij mij. Er is geen minimaal bestelbedrag en je kunt zoveel couponcodes als jij wilt inzetten. 

Dus heb jij die mooie suite op het oog? Die een tikkeltje meer kost dan je eigenlijk in gedachten had? Of die gave bundel waarmee je nu precies een code kunt verdienen? Sla nu je slag! Uiteraard help ik je graag mee met rekenen dat je precies goed uitkomt.


De volgende verzamelbestelling is op 13 juli, maar uiteraard kun je ook eerder  bestellen. Je betaald dan €5,95 verzendkosten.


En dan is er nog aanbieding nummer 2! 

Stap je in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus in, dan mag je voor €32,- MEER dan normaal je starterspakket kiezen! Dus je betaald €129,- en mag voor €207 aan producten uitzoeken. 

Daarnaast krijg je nog 2 couponcodes, samen €12,- waard, om in de maand nadat je jouw starterspakket hebt aangeschaft, in te zetten. Deze krijg je tussen de 5e en 7e werkdag van die opvolgende maand toegestuurd. Deze codes zijn tot en met 31 oktober 2019 in te zetten.

Het is dus de perfecte tijd om nu in te stappen en van deze aanbieding gebruikt te maken! Nieuwsgierig en veel vragen nog? Lees er alles over op mijn site door op 'Altijd Korting?' te klikken. Een ding kan ik je al vertellen: je zit nergens aan vast en bepaald zelf hoe lang je demo blijft of niet! En moeite met je pakket samenstellen? Geef me een seintje, ik helpt je graag.


Wil je graag bestellen of instappen, stuur me gerust een mailtje. Je mag me ook een appje of facebook messenger sturen, geen probleem. 

salina@paperstar.nl * 06-12842600 * @stampinpaperstar

Oh ja: nog een uitnodiging voor mijn open dag? Deze kun je nog tot en met 31 augustus inzetten voor 15% korting op een product naar keuze! Speciaal voor mijn trouwe klanten!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt

Salina* 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten