dinsdag 4 juni 2019

Catalogus: niet 1.. maar 2!


Uiteraard ben je nieuwsgierig naar al het nieuws wat Stampin' Up! jou dit jaar te bieden heeft! De nieuwe In Color's, nieuwe nederlandse stempelsets, kits, papier... noem maar op.

En.. er is nog iets nieuws! Een beginners brochure! Wat een heerlijke catalogus om kennis te maken met Stampin' Up! Meteen de mogelijkheden op een rij, maar niet overweldigend zoals de jaarcatalogus kan zijn. Ook een verademing voor als je al wel langer bekend met de producten van SU. Dus sla deze catalogus vooral ook niet over, ook hier staan nieuwe ideeën in.

Dus, nieuw in het land van de stempelaars? Lees eerst lekker deze catalogus even voordat je door scrolt ;-) Want hieronder komt een heerlijk overweldigende catalogus met nieuwe Incolors en nieuwe suites.. Die je uiteraard ook wilt lezen!

Klik op het plaatje voor de  beginnerscatalogus


En hieronder is dan nummer 2. Beide catalogi zijn van 4 juni 2019 tot en met 2 juni 2020 geldig. Wil je een papieren exemplaar ontvangen? Neem even contact met me op voor de voorwaarden. Veel leesplezier! Uiteraard neem ik je de komende tijd mee in al het nieuws, beginnend met de Paper*Share en de Incolors

Klik op de catalogus om te lezen!


Bestellen? Dat kan altijd! Je kunt 24 uur per dag online bestellen: Klik! (betaling alleen mogelijk met credit card). Ook kun je meedoen met een verzamelbestelling. Die vindt 1 a 2 keer per maand plaats. Hiermee betaal je geen verzendkosten en kom je je spulletjes bij mij ophalen. Wil je zo snel mogelijk alles in huis? Dan betaal je €5,95 en laat ik alles direct vanuit het magazijn van SU bij jou thuis bezorgen.


* Vragen? Appen gaat het snelste! 06-12842600
* 15 juni summer fair op de Kruishoeveweg 3 in Vught
* Volgende verzamelbestelling: 22 juni 2019
* Workshop in de zomer? Stel een datum voor!


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten