zondag 16 juni 2019

Love it? Chop it!

Love it? Chop it!
Dat is wat de Australische demonstratrice Kylie Bertucci de wereld in geslingerd heeft. En weet je wat? Ze heeft gelijk! Stapels prachtige (grote) vellen papier en het ligt daar maar op de plank. En waarom? Omdat we het zo mooi vinden dat we het eigenlijk niet op willen snijden en wachten tot dat ene moment. En ondertussen verzamelen we verder... Herkenbaar?

Alle kaarten van deze blog zijn met 'oud' designerpapier gemaakt en actuele stempelsets. Ik wil je graag laten zien dat je je papier op een leuke en makkelijke manier kunt gebruiken!


Zoals je ziet hebben deze drie kaarten niet heel veel meer toevoegingen gekregen naast het mooie designerpapier wat op de achtergrond een rol speelt. In dit geval heb ik zelfs nog memories & more kaarten gebruikt. Dit zijn blanco kaarten + envelop waarop je direct aan de gang kunt. Zo maak je snel een stapeltje kaarten voor je voorraad. 

Zie je dat ik het designerpapier bewerkt heb met een embossingfolder? Zo breng je wat softer papier nog meer tot leven. In de volgende kaart is dit goed te zien. 

 

Samen met de Stitched labels en de bijpassende Stitched all around stampset gebruikte ik de Lace 3d embossingfolder om het een hele zoete kaart te maken. En als je goed kijkt, zie je dat het heel simpel is! Uiteraard kun je ook het designpapier laten voor wat het is, zeker als het al een wat drukker patroon is.


Deze kaarten, gemaakt met het Designerpapier van vorig seizoen, laten zien dat een drukker patroon papier prima als achtergrond kan fungeren. Het is gewoon een kwestie van doen! Voeg en stempelset toe, in dit geval Piece of Cake, en gebruik rustige of dezelfde kleuren erbij. 

Als laatste wil ik je laten zien dat je soms ook een kwestie van durven is.

Deze drie kaarten zijn redelijk druk. Dit komt natuurlijk al door het designpapier wat op de achtergrond gebruikt is. Zolang je wel een beetje in dezelfde kleurtonen blijft, zie je dus dat druk op druk echt een leuk geheel maakt!

En heb ik je overtuigd? Houd jij van mooi designerpapier?? Snijden dan!!

Hieronder geef ik je nog een overzichtje van materialen die het je makkelijk maken bij een Love it? Chop it! kaart. Zoals je ziet heb ik er geen inkt of stempels bij gezet, dat kun je er uiteraard zelf bij verzinnen. Al het designerpapier vind je bij mij ook op de Paper*Share pagina. Het is namelijk ook in kleinere pakketjes te verkrijgen, mocht je een heel pak teveel vinden.

Kies een combinatie van een paar producten om de basis te leggen voor het maken van veel Love it? Chop it! kaarten.
* 22 juni verzamelbestelling. Graag uiterlijk op 21 juni doorgeven!
* De nieuwe workshopkalender komt komende week online, op facebook is deze al gepubliceerd!
* Verzamelbestellingen gaan gewoon door in de vakantieperiode.
* Nieuwe catalogus of beginnersbrochure gemist? Kijk hier: Klik

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten