zaterdag 8 juni 2019

Paper*Share - Papier per vel of pakketje


Samen delen van papier
Je werkt graag met goed kwaliteit papier. Maar soms is een heel pak gewoon veel te veel als hobbyist. Daarom kun je bij PaperStar* alle kleuren per vel kopen. Ook het designerpapier is in pakketjes te koop. Jij koopt wat jij nodig hebt! Kijk in de jaarcatalogus voor al het beschikbare papier op de pagina's 162 t/m 169.

Onder alle plaatjes staat tekst en dit is ook direct een link naar de online shop. Hierop zijn de afbeeldingen nog wat groter te bekijken, mocht je de afbeeldingen hier of in de catalogus niet duidelijk genoeg vinden. Papier per vel of een pakketje hebben? Neem even contact met me op!


A4 papier - Basis & Kleur

12" Basis Papier
Met 12" (30,5 cm vierkant) papier kun je de mooiste scrapbook projecten, doosjes, explosionboxen, etc maken. 


Designer Papier
Al het designerpapier is in halve pakken of in "Love it? Chop it!" pakketjes te verkrijgen. Dit kan in 6" of 4x6" formaat (15,2 cm vierkant of 10,2 x 15,2 cm). Deze vellen snijd ik zelf, dus lichte afwijking is altijd mogelijk. De pakketjes zijn ook voordelig wanneer je het papier graag verzonden wilt hebben. De grote vellen worden verzonden volgens het tarief van een postpakketje.

Specialty Designer Paper
Specialty Designer Papier heeft net wat extra's. Het is dikker, heeft een glittertje of glansje of iets anders wat het uniek maakt. Dit wil je hebben..

Pakketjes
* 12" Half pak    6 vellen     € 9,50

* 6"             12 vellen     € 5,00 

* 4" x 6"        12 vellen     € 3,50 


Designer Series Paper
Het designerpapier past perfect bij bepaalde suites in de catalogus, maar is ook prima los te gebruiken door de prachtige dubbelzijdige designs. 


Pakketjes
* 12" Half pak    6 vellen     € 7,50

* 6"             12 vellen     € 4,00 


* 4" x 6"        12 vellen     € 2,75 

6" InColor en Color Designer Series Paper
Ook dit jaar is er weer uniek 6" dsp met vier designs in alle kleuren beschikbaar van SU. 


Pakketjes
* 6" Half pak   20 vellen     € 7,50

* 6" Kwart pak  10 vellen     € 4,00 


Wil je graag dit mooie papier bestellen? Of basispapier om heerlijk mee aan de gang te gaan? Stuur me een berichtjeGeen opmerkingen:

Een reactie posten