zaterdag 29 juni 2019

Vier de liefde!


Liefde mag, nee moet gevierd worden! Ja toch?
Deze kaart maakte ik voor twee lieve mensen die met elkaar in het echt verbonden zijn door geregistreerd partnerschap aan te gaan. Een latere bruiloft willen ze nog, maar door de komst van een kleine meid was dit nu de perfecte keuze. En ondanks dat ze het zelf klein hebben gehouden, vind ik dat het een felicitatie waard is! Wat jij?

Deze kaart bevat een paar leuke technieken. De basis is de shimmery white cardstock. Hierop kun je heel goed allerlei 'natte' technieken op toepassen en de glittertjes worden nog beter zichtbaar door de kleur die je gebruikt.

Hier heb ik gekozen voor de Emboss Resist techniek. Hierbij emboss je de kaart eerst met figuren of tekst en ga je met een kleur inkt en aquapainter of kwast met water er later overheen.

Hoe?
* Bewerk je papier met de embossingbuddy om te zorgen dat deze vetvrij is

* Stempel met versamark je gewenste afbeelding

* Doe de kleur embossingppoeder naar wens op de gestempelde delen en schudt goed af

* Verhit met een heattool

* Vervolgens kies je een kleur inkt, of meerdere, en pak je je aquapainter erbij (of een kwast en een bakje water).
* Wanneer je een refill van een kleur gebruikt hoef je maar een druppel op een schoteltje te doen, dit werkt heel makkelijk. 
* Heb je geen refill? 'Stempel' met een clearblock op een gewenst inktkussen en gebruik deze inkt.
* Doe een druppel water bij de (druppel)inkt en pak vervolgens wat kleur op met het kwastje van je aquapainter. 
* ga over je papier en het geeĆ«mbosste stuk. Tadaa! 


Dit is zo'n leuke techniek om te doen, vooral ook omdat je meteen resultaat hebt. Is het figuur wat je met embossing hebt gedaan te nat? Dep het even een beetje met een tissue of wat keukenpapier. 

De kaart wilde ik graag clean and simple houden, maar voor de finishing touch gebruikte ik wat draad. Dit is de Mossy Meadow Linnen thread die in de combo met de Linnen Ribbon uit de Magnolia Lane suite komt. Ik ben verzot op dit draad..

De letters zijn gestanst met de Hand-Lettered Prose Dies. En omdat er al best veel gaande is op de kaart heb ik ervoor gekozen om ze er plat op te plakken. Clean and simple dus.

Hieronder lees je welke materialen ik gebruikt heb. Wil je iet bestellen? De volgende verzamelbestelling is op 13 juli. Uiteraard kun je ook gewoon tussendoor bestellen.

Wil je meer weten over de technieken die ik gebruikt heb, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op!
* In de zomervakantie zijn er 2 workshop mogelijkheden om samen met je kind (va 7 jr) te komen! Zie de workshopkalender of facebook.
* De verzamelbestellingen gaan in de vakantie gewoon door.
* De volgende blog vertel ik je alles over de bonus days en de nieuwe demo actie!
* Volgende verzamelbestelling op 13 juli.


Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!

Salina*

Ben je al geabonneerd op mijn blog? Schrijf je in en mis niks!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten