woensdag 24 juli 2019

Magnolia meets Promenade


Ken je dat? Dat je iets in je hoofd hebt en dat je er zeker van bent dat je het kunt maken, maar dat je werkelijk alles uit de kast moet trekken? Als ik zo'n bui heb dan is er geen plekje op de tafel meer over wat onbedekt is...

Zo ook met deze kaart. Hier heb ik twee verschillende stempelsets, memories & more kaarten, blends, pareltjes, vellum, verschillende stansen en inkt voor gebruikt.. ja best veel. Maar ik laat je vooral graag zien dat verschillende sets heel goed te combineren zijn!


De bloem en blaadjes zijn uit de Beautiful Promenade stempelset. Gestempeld op Shimmery White papier met Petal Pink en Mossy Meadow en later nog bewerkt met de glittertjes van de Wink of Stella Pen. Daarna zijn ze met de bijpassende stansen uitgestanst net als het figuur eronder. Hiervoor gebruikte ik de Petal Pink Vellum uit de Perennial Essence Suite. 


De pareltjes op de kaart zijn de gewone basis pareltjes, de cremekleurige, die ik met de Mossy Meadow stampin blends heb gekleurd. Omdat de blends op alcohol basis zijn, kun je lint, steentjes, pareltjes en vast nog meer versieringen hier mee kleuren! Ideaal toch? 

De stempel 'van harte gefeliciteerd' komt uit de Nederlandse Set: Voorjaarswensen. Na het stempelen heb ik deze gestanst met de Stitched Rectangles dies. Oh ja, ook hiervoor heb ik het Shimmery White papier gebruikt, zie je hoe mooi het glanst?


En dan de basis van de kaart. Hiervoor gebruike ik de Magnolia lane large Memories & More cards & Envelopes en ook de Magnolia lane Memories & More Cardpack. Een hele mond vol, maar niet meer dan basis kaarten met envelop en ideale voorgedrukte kaarten met de kleuren en afbeeldingen uit de Magnolia Lane Suite. 

Zo zie je dat je werkelijk veel kunt combineren uit verschillende suites, bundels en dies. Stel dan gerust ook samen wat jij mooi vindt uit de catalogus! Een hele suite aanschaffen is echt niet nodig (wel leuk als je m mooi vindt, maar dat laat ik aan jou over ;) ).

Hieronder vind je welke materialen ik gebruikt heb. 


Wist je dat je op de tekst onder de afbeelding kunt klikken om deze nog groter te bekijken?

31 juli doe ik een verzamelbestelling, bestel je mee? Tot en met die dag krijg je voor elke €60,- een coupon van €6,- te besteden in augustus! Laat je het uiterlijk 30 juli voor 21:00 aan me weten?* Nieuwe luxe workshop toegevoegd aan de kalender: Adventkalender maken!
* 31 juli verzamelbestelling. Graag 30 juli voor 21:00 doorgeven.
* De najaarscatalogus is alweer online voor demo's, ook al inzien? Koop een starterspakket, geniet van het voordeel!


Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!


Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten