vrijdag 12 juli 2019

See a SilhouetteWie mijn social media in de gaten heeft gehouden weet dat ik al flink aan het spelen ben geweest met deze suite. De See a Solhouette suite is echt een van mijn favorieten geworden. 

Het kleurrijke papier, de gedetailleerde stansen en de prachtige afbeeldingen maken de suite zo divers als jij maar wilt! Graag laat ik je een paar voorbeelden zien die bewijzen dat deze producten niet veel extra's nodig hebben om te shinen!


Het mesjes 'drama' is inmiddels bij elke klant met snijmachine wel bekend ;-). Gelukkig is het allemaal niet meer zo'n drama en kan ik inmiddels iedereen die wil aan een voorraadje mesjes helpen. Als het goed is horen we binnenkort ook meer van de nieuwe snijmachine van SU! 

Dit doosje maakte ik voor mijn klanten die nog graag wat mesjes op voorraad wilden hebben. Zonder de verpakking van de mesjes passen er mooi vier in. Het doosje is gemaak met het designerpapier en de Crushed Curry Crinkled lint. Het doosje maakte ik met de envelope punchboard. Helaas niet meer actueel, maar nog wel in verschillende hobbyzaken (online evt) te verkrijgen.


Wanneer je vier jaar keihard gewerkt hebt om een nieuwe richting in te gaan, dan mag je wel stellen dat je je dromen volgt! Deze kaart maakte ik voor een oud studiegenote van mij die het gepresteerd heeft om naast haar werk ook nog haar bachelor bestuurskunde te halen. Een enorme prestatie.

De achtergrond van de kaart is een van de designervellen. Tussen de blaadjes van de uitgestanste boom heb ik nog stipjes gemaakt met de glitterpen, wink of stella. Ze schommelt de sterren tegemoet. Het meisje is met witte embossingpoeder op het papier gesmolten, net als de tekst. Helaas is door douaneproblemen het op dit moment niet mogelijk om de gave glitter embossingpoeder die bij de suite hoort te bestellen. Uiteraard laat ik je het weten als dit wel kan!


Eerder benoemde ik het al: deze set heeft echt maar heel weinig nodig om prachtig te zijn. Deze kaart maakte ik voor mijn yoga lerares ter afsluiting van het seizoen. De sprekende kleuren vind ik heel goed bij haar passen.

Het leuke van deze kaart is dat beide kanten van het kleurrijke designpapier te zien zijn. De voorkant laat de honinggraad zien en de binnenkant een explosie van zachtere tinten. De tekst en de paardenbloem (als iemand weet hoe zo'n ding in pluisvorm heet, dan hoor ik het graag!) in pluisvorm zijn beide uit gewoon Whisper White papier gestanst. Een simpel maar doeltreffende kaart.

Zelf aan de slag met deze suite? Hieronder kun je zien wat er allemaal bij hoort. Het is allemaal in een koop (artnr 152169) te kopen of de onderdelen los.(let op, embossingpoeder is nu dus even niet bestelbaar). Uiteraard is de stempelset met de snijmallen verkrijgbaar in een bundle en kun je die dan met 10% korting aanschaffen.13 juli (morgen) plaats ik een verzamelbestelling. Graag vandaag je bestelling doorgeven als je nog mee wilt doen. De daaropvolgende verzamelbestelling is op 31 juli. Op de valreep kun je dan nog profiteren van de actie! (lees hier  de blog over de bonusdays)

Voor €60,- bestellen en een waardebon van €6,- ontvangen, te besteden in augustus. En als je instapt als demo mag je deze en volgende maand voor €32,- MEER aan gratis producten uitzoeken!

Wil je het designerpapier, maar niet een heel pak? Check de papershare voor een deelaankoop!

* 13 juli en 31 juli verzamelbestelling
* 31 juli en 2 augustus de kind & kit workshop (vraag om info)

* 9 augustus de envelope punchboard workshop
* 4 september: nieuwe najaarscatalogus actueel

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten