vrijdag 19 juli 2019

Summer in the house! - Stamp Impressions Blog Hop Juli


Welkom bij mijn aller aller eerste blog hop ever!

Ik heb me vanaf deze maand aan mogen sluiten bij de Stamp Impressions Blog Hop. Een groep Europese meiden die elkaar uitdagen elke maand te knutselen met SU spullen in een thema. Vanaf nu kun je elke 19e van de maand met ons mee reizen door de blogs van deze Europese Demo's. 
En bij deze de eerste: Summer in the house - home decor.


Welcome to my first ever blog hop! If you want to read this blog in another language: just choose your language at the bottom of this blog (not the page). Have fun! I will now continue this blog in Dutch. De inspiratie komt me niet aanwaaien op dit moment, dus heb dit project pas op het laatste moment af weten te maken. Dit vaasje (en nog twee andere, dus ik kan nog even los) heb ik via een weggeefhoek op Facebook gekregen en ik wist meteen dat ik hier iets met SU van wilde maken! Met een wilgentak uit de tuin en een prachtige Bird Ballad suite ben ik aan de slag gegaan.


Het meest bijzondere aan dit project is dat ik amper een stempel en inkt heb aangeraakt. De vogeltjes, bloemetjes & veertjes heb ik uit het vrolijke designpapier geknipt. Ja, leest het goed: geknipt... iets waar ik normaliter niet zo snel de tijd voor neem (iets met geduld..). Maar nu had ik een beeld in mijn hoofd hoe het moest worden, dat helpt ;-). 


Op verschillende bloemetjes en veertjes heb ik ook nog rhinestones gezet. Wanneer het vaasje in de vensterbank staat geeft de zon een leuke extra glans hierop.

De vogeltjes en bloemetjes zijn met multipurpose glue (tombow) op de takken gelijmd. Deze lijm is echt mijn heilige graal, zoals je ziet kun je papier hiermee zowat aan alles vastplakken!

De veertjes (ja ook uit het gave dsignerpapier!!) heb ik met Tear & Tape dubbelzijdige tape op het glas geplakt. Dit blijft heel goed zitten, maar je kunt het ook weer heel gemakkelijk van het glas verwijderen. 

Tot slot heb ik toch nog mijn stempels tevoorschijn gehaald. Kon het niet laten om de matchende blaadjes uit de Free as a Bird stempelset te gebruiken!


Voor de labels gebruikte ik de Stitched Nested Label Dies die in de bundel (-10%!) met de stempelset verkrijgbaar zijn. Zie je dat ik bij alle labels een kant 'vlak' heb gemaakt? Er zit een handige langwerpige stans bij waarmee je de 'gestikte kant' overal op kunt toepassen. Nadat ik dat gedaan had, heb ik de labels afgeknipt en lijken het net kleine vaantjes.
Het lint is gesmokkeld uit twee andere suites. Zo zie je maar dat je bij SU oneindig kunt variëren!

Wil je graag zelf aan de slag met deze producten? Hieronder heb ik voor je weergegeven wat ik gebruikt heb. Scroll daarna vooral nog even verder om de creaties van mijn Blog Hop teamgenoten te bewonderen! Ook zij hebben deze maand weer iets leuks voor je klaarstaan. Hop je nog even mee? Laat gerust een reactie hieronder achter en doe dat ook bij mijn teamgenoten, daar worden we blij van :)

Als je op de 'next' button klikt, kom je bij Martina uit, wil je nog eens terugkijken bij Fanny, druk dan op previous!


* 31 juli doe ik weer een verzamelbestelling, denk aan de juli actie! (6,- cadeau bij €60,-!)
* Kind & kit workshop op 31 juli of 2 augustus. Je kunt je tot en met 22 juli inschrijven! Neem even contact op.
* Abonneer je op mijn blog om geen bloghop te missen!

Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!


Salina*


1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee om die vogeltjes op een tak te zetten! Ziet er heel mooi uit! Oh, en wat een knipwerk!

    BeantwoordenVerwijderen