donderdag 8 augustus 2019

Follow your (he)art!


Knutselen, frƶbelen, artistiek bezig zijn, kunst uitvoeren, knippen en plakken... geef het beestje een naam zeggen ze dan. Soms wordt er  lacherig over gedaan. Maar besef je dat dit vooral door mensen is die zelf niet durven creatief te zijn! Want iedereen kant het! En creatief zijn is niet alleen met je handen iets doen, maar ook met je hoofd. Vooral wanneer je iets wilt maken wat voor je gevoel klopt, wanneer het eindresultaat voldoening geeft. Durf jij de uitdaging aan šŸ˜ ?

De follow your art suite geeft mij veel inspiratie om heerlijk creatief bezig te zijn. Nieuwe ideeƫn opdoen en uitvoeren. Zo ook deze verpakking en kaart voor een lieve vriendin.


Wekelijks krijgen we als demo vanuit Stampin' Up! een email met inspiratie over bepaalde producten. De kaart (rechts) die je hier ziet zat in de inspiratiemail van vorige week. Ik zag deze kaart en wist meteen dat ik deze na wilde maken. CASEn noemen we dat. Copy And Share Everything! Dat helpt om je creativiteit te laten stromen en lekker aan de slag te gaan. Deze set omschrijft alles wat met creativiteit te maken heeft. De stansen laten je zelfs drukkertjes maken van papier! Onlangs deelde ik een foto op facebook waarin iemand een map gemaakt had met 'uitgestanste figuren' en de bijbehorende stansen erbij. Dat bracht me op een idee. Een hele map vind ik zelf onhandig, maar direct zien wat de mogelijkheden zijn met je stansen is ideaal!


En dus deed ik hetzelfde! Ik stanste de figuren van deze set uit in geel en plakte ze op een zwart vel. Van tevoren heb ik het hoesje van de stansen opgemeten en daar past het nu precies in. Dus wanneer ik de stansen tevoorschijn haal, zie ik meteen wat de mogelijkheden zijn! Links zie je nog een tip van de dag šŸ˜‰. Geregeld heb ik gestanste figuren over. Ik plak dan een foliezakje (kaartenzakje) met het plakrandje aan de binnenkant van mijn stempelset en doe hier de figuurtjes die over zijn in. Klaar voor gebruik!


En zo maakte ik dit kleine schattige bedank kaartje. Alle knopen die erop zitten had ik eerder voor andere projecten gestanst. SUperleuk, heel snel en toch een prima resultaat. 

Zelf maken? Deze producten bestaan uit een complete suite! Alles coƶrdineert. Alleen al het papier biedt je ontelbaar veel mogelijkheden. 18 augustus doe ik een verzamelbestelling. Wil je iets mee bestellen, wil je het me dan uiterlijk 17 augustus laten weten? En... je krijgt de nieuwe najaarscatalogus bij je bestelling!

Bovenstaande materialen heb ik expres uit gesplitst. Je kunt dus de volledige suite aanschaffen (zie ook blz 53 van de jaarcatalogus) of alle producten los. Uiteraard is de stempelset met bijpassende snijmallen ook in een bundle te verkrijgen met 10% korting. (deze korting is in de suite al berekend)


* Zondag 18 augustus verzamelbestelling
* De vlinderworkshops zijn vol! De volgende beschikbare workshop is op vrijdag 20 september en dan maken we cadoosjes! Of.. stel zelf een datum voor! Meld je nu aan.
* Najaarscatalogus gaat vanaf 4 september live. Ontvangen? Stuur me een berichtje! Heb je het afgelopen half jaar bij mij besteld, dan ontvang je sowieso een exemplaar.

Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!

Salina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten