woensdag 14 augustus 2019

Mini Album * Paper Pumpkin


Herken je het papier? Of eigenlijk karton 😉 Dan heb jij in mei vast ook de Hugs from Shelli Paper Pumpkin aangeschaft! Met deze gave kit werd ik door mijn vriendin Joseé uitgedaagd om eens iets anders te maken. Out of the box denken (heel toepasselijk met spulletjes in een 'box' 😆)

Van het resultaat maakte ik een filmpje, kijk je mee? Leuk als je hieronder een reactie achterlaat of me persoonlijk iets laat weten!
* 18 augustus doe ik een verzamelbestelling, wil je meeliften? Laat het me uiterlijk 17 aug 21:00 weten!
* Nieuwe najaarscatalogus ontvangen? Stuur me een appje of mailtje.
* Kom 19 aug terug naar mijn blog voor de internationale blog hop van het  Stamp Impressions team

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!Salina* 

1 opmerking: