maandag 26 augustus 2019

Najaarscatalogus


Nog heel even en dan gaat hij live! De najaarscatalogus van 2019. Vanaf 4 september mag ik deze prachtige catalogus online aan je laten zien en kun je eruit bestellen!

Je kunt nu al een papieren exemplaar gratis en voor niks van mij krijgen. Stuur me een appje op  06-12842600 of een mailtje op salina@paperstar.nl

Graag neem ik je alvast mee in de aanbiedingen en previews van deze mooie catalogus! Elke maand dat de catalogus geldig is, bied ik je iets moois aan! Je kunt namelijk bij je bestelling in deze maanden een cadeautje verdienen! Ongeacht uit welke catalogus je besteld uiteraard.


Zoals je ziet is er elke maand een ander bedrag waar je aan kunt voldoen om een cadeautje te verdienen! En wie is er nou niet dol op cadeautjes!!

Helaas kan ik je nu online nog niet de plaatjes van de cadeautjes laten zien. Als je een papieren exemplaar van de catalogus aanvraagt kun je de bladzijdes opzoeken waar deze cadeautjes te vinden zijn.

Stampin Up! heeft een leuk overzicht voor je gemaakt met 25 artikelen onder de €30,-. Klik op het plaatje voor een groter overzicht. En als je goed oplet, zie dat er al het eea uit de catalogus prijs is gegeven 😉.Deze week nog vertel ik je meer over de Paper*Share (samen delen van papier) passend bij de catalogus. Ook wil ik je de mogelijkheid bieden voor een ribbon share. Maar daarover later meer. 

Naast de lancering van de catalogus op 4 september, lanceer ik ook een VIP lounge op Facebook voor mijn vaste (workshop)klanten! Spannend!!

Catalogus aanvragen: App naar 06-12842600 of stuur een mailtje naar salina@paperstar.nl

* 4 september verzamelbestelling
* 4 september lancering van de VIP lounge
* 4 september uitreiking van de winactie!
* Veel op 4 september he 😉

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten