maandag 19 augustus 2019

Simple Stamping! Blog Hop Stamp Impressions


Deze maand hebben we de nieuwe In Colors 2019-2021 voor jullie in petto! En daarbij willen we met het Stamp Impressions team laten zien dat stempelen niet moeilijk hoeft te zijn. Dus zijn we de uitdaging van het Simple Stamping aangegaan! En je zult het niet geloven, maar voor de gevorderde crafter is simpel stempelen vaak juist heel moeilijk... We willen vaak meer, beter, mooier, moeilijker en vergeten soms dat less ook more kan zijn 😉. Lees je mee en kijk je of het gelukt is?

For Translation, please go to the bottom of the blog and choose your language!


Dit gezellige kaarten pakketje kwam tevoorschijn toen ik aan de slag ging. Ik heb het mezelf wel extra moeilijk gemaakt deze keer door een stempelset te pakken, of eigenlijk 2, waar ik niet vaak naar omkijk. Het was dus een dubbele uitdaging: Simpel stempelen en stempelsets die niet direct mijn eerste keus zijn. 

Wat vind jij moeilijk als je gaat knutselen?


De stempelsets waar ik mee gewerkt heb zijn de Varied Vases & Vibrant Vases. Beide sets bevatten bloemen en vasen die je helemaal op kunt bouwen. Bij simple stamping draait het erom dat je alleen stempelt met kleur (of zwart) en verder zo min mogelijk andere technieken gebruikt. Naast de In Colors heb ik ook nog Memento Black gebruikt, vaak zijn teksten dan net wat opvallender.

Elke kaart heeft een kleur van de nieuwe In Colors. Hierboven zie je links Purple Posy en Rechts Pretty Peacock. Hieronder zie je links Rococo Rose en Rechts Seaside Spray. De zachte tinten zijn mooi met elkaar te combineren. Maar ook met de al bestaande In Colors! Je krijgt een prachtige regenboog als je ze allemaal bij elkaar hebt. 


Om nog wel wat dimensie in de kaarten te krijgen, heb ik gewerkt met Whisper White blokken. Dat is gewoon een kwestie van oefenen, strookjes snijden en puzzelen wat je mooi vindt. Zoals je ook in de bovenste linker kaart zag, heb ik geregeld de stempels gebruikt om een patroon te maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook je eigen designerpapier stempelen!

Bij elke kaart zit ook een envelop. Ik vind het altijd leuk om de envelop bijpassend te maken, zodat het een extra eye catcher is. 


De laatste kaart (links) is gemaakt met Terracotta Tile. De kleur die ik het meest lastig vind. Welke van de incolors vind jij het mooiste?

Uiteindelijk heb ik nog een acetate box versiert met Seaside Spray en een vaasje met tulpen. In de box passen mooi de vijf kaartjes met envelop. Zoals je ziet heb ik ook steentjes in de kleuren van de In Colors gebruik op het doosje (en de kaarten, had je dat gezien?) om een extra 'touch' te geven. 

Het vaasje, tulpjes en bladeren heb ik niet uit hoeven knippen (gelukkig 😅), daar is een aparte pons voor. Deze pons past bij beide stempelsets, dus zo kun je kiezen welke van de sets jij het mooiste vindt, of niet natuurlijk...

Hieronder kun je vinden wat ik gebruikt heb. Scroll vooral nog verder naar beneden dan om verder te gaan naar mijn bloghop teamlid Miranda van Atelier Negen. We vinden het allemaal heel leuk als je een reactie achterlaat 👍


4 September gaat de najaarscatalogus live en doe ik een verzamelbestelling. Geef je door wat ik voor je kan bestellen? Misschien wel een van die leuke vaasjes 😉


Wil je nog even terug naar José van Stampin Treasure? Klik dan op Previous. Wil je verder hoppen naar Miranda van Atelier Negen, klik dan op next!
* Heb je de workshopkalender onlangs nog bekeken?
* Abonneer je nu op mijn blog en maak kans op extraatjes!
* 4 september verzamelbestelling, laat je uiterlijk 3 september 21:00 weten of je iets wilt hebben?
* Klik hier om een najaarscatalogus aan te vragen.


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina *

8 opmerkingen: