donderdag 29 augustus 2019

This little piggy...


Onlangs kreeg ik de grote eer om voor Hanneke van Puurvleeskopen.nl (beste adres voor biologisch vlees!!) bedank kaartjes te maken! Hoe leuk?! Daar had ik natuurlijk de beste stempelset ooit voor..

En voor de oplettende kijker, die de stempelset 'This little piggy' kent, weet dat de tekst die ik bij de varkentjes heb gebruikt niet de tekst is die op de stempels staat... Ook hier heb ik mijn, soms losgeslagen, creativiteit laten gaan en de stempels geknipt! Ja, je lees het goed, geknipt.

Door de tekst van de plaatjes te knippen, wordt de complete set meteen nog veelzijdiger. Dus soms moet die schaar er gewoon in 😉. 


De tekst 'this little piggy' en 'says thanks' kunnen zo oneindig bij de verschillende varkentjes (of in combinatie met andere stempelsets) gebruikt worden.

Voor wie mijn post over simple stampin met incolors heeft gelezen, herkent wellicht de kleuren! Ook hier gebruikte ik de prachtige In Colors. De combinatie met de roze (petal pink) varkentjes is perfect. Voor de achtergrond van deze kaartjes gebruikte ik de achtergrondstempel uit de set 'Love What You Do'. Best simpel eigenlijk, maar meer is niet nodig. De varkentjes zijn met de hand uitgeknipt. Een geduldig werkje 😉


De varkentjes zijn allemaal ingekleurd met de Stampin' Blends. Het mooie van deze alcoholmarkers is dat ze perfect in elkaar over kunnen lopen qua kleur. Je hebt van elke kleur een donkere en een lichte variant. Zo kun je perfect 'blenden' terwijl je kleurt.

Het designpapier, wat extra kleur geeft aan deze kaartjes, is het In Color 2019-2021 6" (15,2 cm vierkant) designpapier. Het komt in een pakketje van 40 stuks met 4 verschillende designs.


Uiteraard maakte ik ook bijpassende envelopjes bij de kaartjes. Voor elke kleur een eigen envelop. Supersimpel, maar doet meteen heel veel voor de ontvanger. 

Zelf maken? Dat kan! Alle materialen, zelfs de stempelset, zijn bij mij te verkrijgen. Aanstaande woensdag 4 september doe ik een verzamelbestelling. Hieronder lees je welke materialen ik gebruikt heb. 
* Nog geen najaarscatalogus ontvangen? Laat het me weten!
* 4 september verzamelbestelling. Graag 3 september voor 21u doorgeven!
* 20 september is de volgende workshop, check hier de kalender
* Kaartjes laten maken door mij? Stuur me een appje op 06-12842600 of mail me op salina@paperstar.nl

Dit setje hieronder kun je nog steeds winnen! Kijk even op facebook, reageer op mijn post en maak kans! Meedoen kan tot en met 3 september 2019. Oh ja, als abonnee van mijn blog maak je automatisch kans! En als je dan ook nog op Facebook reageert, maak je dubbel kans.. leuk leuk leuk!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten