donderdag 19 september 2019

*Gift Voucher* Stamp Impressions Blog Hop

Hallo! Leuk dat je weer mee 'hopt' bij de internationale bloghop van het Stamp Impressions team. Wanneer je de pagina graag wilt vertalen, kan dit onderaan de pagina in elke taal die wenst.

Aangezien September normaal al een drukke maand is met verjaardagen, was deze maand helemaal top druk omdat er ook een klein meisje geboren is bij familie van ons. En ik had de eer om de geboortekaartjes 'af' te maken (daarover snel meer 😉). Dus alles wat ik daaromheen in dezelfde periode maakte, moest snel, mooi en efficient zijn! Ook wel eens fijn toch?

Voor het onderwerp giftvoucher presenteer ik jullie: 
De rijdende cadeaukaart!


Het autootje is zo onwijs schattig! De cadeaukaart lijkt wel van monsterformaat, wat het toch meteen een leuker cadeau maakt dan het eigenlijk is...(laten we eerlijk zijn 😆)
In de achterbak van het autootje heb ik een klein sneetje gemaakt zodat de kaart er net even wat verder invalt, en niet snel omvalt. De twee 'flapjes' die hem aan weerskanten in het gareel houden zijn dezelfde als de wielkappen van de auto.


Het template wat je uitsnijdt van deze auto bestempel je voordat je de auto in elkaar zet. Zo zie je dat je er ook voor kunt kiezen om een voor en achter bumper te maken, wielkasten en zelfs de wielen zijn uit te stansen. Verder zitten er ook pompoenen en een kerstboom te stempelen en te stansen bij, voor elk seizoen kun je je autootje vullen!


Zoals ik al zei, simpel, snel maar heel doeltreffend! Ook voor een kleine traktatie of mini display is het een superleuk autootje. Oh ja, de ballonnen zijn aan beide kanten gekleurd! Heb je dat gezien? Ik heb ze eerst gestempeld met Memento Black en daarna met de Stampin' blends gekleurd. Nu kun je er allerlei technieken met afstempelen etc op loslaten om de ballonnen in spiegelbeeld aan de achterkant gestempeld te krijgen... maar ik heb de ballonnen gewoon ordinair ouderwets tegen het raam aan gehouden. Deze nog eens overgetrokken met de zwarte basic black stampin marker en daarna met dezelfde kleuren ingekleurd! Kind kan de was doen..

Hieronder vind je alle materialen die ik gebruikt heb voor deze giftcardholder. Wil je hier iets van hebben? 25 september doe ik weer een verzamelbestelling. (wil je de plaatjes beter zien? Klik erop!) 

Scroll hierna wel even door, dan kun je nog verder hoppen met de andere deelnemers.
Hop je nog even mee naar de volgende blog?
Leuk als je een reactie achterlaat zodat we weten wat je ervan vindt!!

* 25 september verzamelbestelling. Bij een besteding van €55,- of meer in September krijg je de Come To Gather Ribbon Combo Pack gratis! Graag uiterlijk 24 september 21:00 je bestelling doorgeven.
* 24 november sta ik op de Winterfair in Cromvoirt, kom je ook kijken?

Zoveel te doen, Doe wat je leuk vindt!

Salina
*3 opmerkingen: