donderdag 12 september 2019

Herfst is bijna daarDe prachtige kleuren, de geur van een verse regenbui, het zonnetje wat nog steeds heerlijk warm aanvoelt en de onstuimige wind die zo hard raast dat je je eigen gedachten niet kunt horen...
HERFST!


Ik hou d'r van, heel veel. Dit is echt mijn seizoen en ik ga er ook dit jaar weer van genieten. En zo ook op knutselgebied! De prachtige Suite "Come to gather" geeft je prachtige tools en kleuren om ook de herfst in huis te halen. 


Met het treasureteam (het team van mijn upline) hebben we een swap georganiseerd aan het begin van de catalogus. We maken allemaal iets met een nieuwe set uit de najaarscatalogus en sturen dit naar elkaar op. Zo hebben we allemaal leuke voorbeelden van de nieuwe spulletjes! Bovenstaande kaart maakte ik met de prachtige spulletjes van de Come to Gather Suite.


Hier en ook bovenaan de blog zie je dat ik de houten boomstammetjes die bij de suite horen, bestempeld heb. Samen met de blaadjes die bij het uitstansen ook direct geƫmbost (schrijf je dit zo?! haha) worden, krijgt de kaart veel diepte.
Van een andere demo las ik de tip om het papier waarmee je de blaadjes uitsnijdt even nat te maken met een spritzer. Op deze manier krijgen de blaadjes meer diepte en werkt het papier wat beter mee. Je kunt dit ook doen bij je embossingfolders!


Wat vind je van de pompoenen? Gezellig he? Het mooie designpapier van deze suite heeft ook veel pompoenen. Heb je al gezien dat het designpapier van de najaarscatalogus in kleine pakketjes te verkrijgen is bij mij? Zie hier om welk papier het gaat en wat de mogelijkheden zijn.

Bijgaand de door mij gebruikte materialen. Van de kleuren papier heb ik ook dezelfde kleur inktpad gebruikt. Hier nu niet vermeld, uiteraard wel bij mij te koop (€9,- pst).Zodra alle kaarten en projecten van mijn teamgenoten binnen zijn, laat ik ze je uiteraard uitgebreid op mijn blog zien! Wil je graag iets bestellen van deze mooie producten? 25 september doe ik een verzamelbestelling. Dat betekent dat je dan geen verzendkosten betaald (indien je bij mij de spulletjes ophaalt).

Denk je aan de September maand aanbieding?
Het gave Come to Gather Ribbon Combo Pack (zie hierboven) krijg je gratis bij besteding van €55,- of meer.

* Nieuwe catalogus nog niet gezien? Blader hier online! Uiteraard kun je ook een papieren exemplaar bij mij ophalen šŸ˜‰
* Workshop 20 september is vol! 25 september is nog plaats
* 25 september verzamelbestelling
* Al lid van de nieuwe PaperStar* VIP Lounge? Binnenkort vertel ik je er meer over...


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten