woensdag 25 september 2019

Mini Monsters


Als je mijn social media in de gaten hebt gehouden, dan heb je deze kleine deugnieten al een paar keer voorbij zien komen! De monsters van Boo to you zijn echt gestegen naar de nummer 1 plek op mijn stempelfavorietenlijst!

Deze labels maakte ik voor de workshopdames van afgelopen keer. Ik vind het leuk om mijn klantjes te verwennen met kleinigheidjes en inspiratie.De labels maakte ik met de delightful tag topper punch. Hiermee kun je drie verschillende maten labels maken, in een handomdraai. Ik houd zelf heel erg van gemak, dat maakt het creƫren het leukste!

Ook het rondje van BOO to you! heb ik gepuncht, met de 1" circle punch. Een basistool die ik veel gebruik voor kleine versieringen etc. Zoals je ziet heb ik het cirkeltje een vintage (of vies, net hoe je het wil noemen šŸ˜‚) look gegeven. Dit heb ik met een sponge dauber (vingerhoed sponsje) en soft suede inkt gedaan. Je hoeft alleen maar je sponsje op de inktpad te tappen en even langs de randjes van het rondje te halen. Kind kan de was doen.


De 'recepten' op de labels is van het Monster Bash design papier. Kant en klaar dus, superhandig! Je label is meteen af. Gebruik jij ook veel designpapier? Of vind je de pakken te groot...? Je kunt bij mij ook kleinere pakketjes met kleinere velletjes aanschaffen, ook dit coole papier. Kijk even bij Paper* Share

Bovenaan de label gebruikte ik het Denim lint wat ik afknoopte met de Oranje (pumpkin pie) twine van de come to gather ribbon combo. 


Zie je die grappige wiebeloogjes?? Dat maakt voor mij dat de monstertjes helemaal tot leven komen! Stampin' Up! heeft ze in meerdere kleuren en maten, superleuk in combinatie met deze set. 

Hieronder kun je zien welke materialen ik gebruikt heb. Uiteraard kun je ook gewoon voor een basis gaan. Met de stempelset en zwarte inkt kom je al een heel eind!


De paper snips (schaar) heb ik ook in het lijstje gezet. Het is vaak zo vanzelfsprekend dat we een goede knutselschaar gebruiken. Alleen niet iedereen is tevreden met zijn of haar schaar. Doet pijn aan je handen, puntje is niet scherp genoeg, messen zijn te klein... de snips is wat mij betreft een ondergesneeuwd belangrijk item. Hij ligt heerlijk in de hand en is vlijmscherp!

1 oktober doe ik weer een bestelling. Bestel je mee? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. De actie van de maand oktober: Bestel voor €45,- of meer en ontvang de Monster Bash Enamel Shapes (blz 53 van de catalogus) helemaal gratis!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten