zaterdag 19 oktober 2019

Around the world! Stamp Impressions Blog Hop


(translation at the bottom of the page)
Altijd alles op het laatste moment doen, zal dat ooit veranderen? Idee├źn die die op het laatste moment binnenvallen, dingen op het laatste moment tegen de deadline aan maken.. ach ik weet niet beter en het zal nooit anders worden denk ik ­čśé .
Welkom bij de Stamp Impressions Bloghop! Laat je verrassen door de creatieve idee├źn in Europa.

Zo ook weer met deze bloghop, ik had werkelijk geen idee wat ik met het thema aan moest. Het enige wat dan helpt is even goed rondkijken in de knutselkamer... En daar stond ie: de Hot Air Balloon Punch...


Toen deze pons nog niet eens te bestellen was voor klanten, heb ik deze aangeschaft in de pre order voor demo's. Toen heb ik van de nieuwe incolor en deze punch een slinger gemaakt. En nu.. heb ik dat nog een keer gedaan! 


Met de Handlettered Prose Dies heb ik de letters gestanst. Dit was de set die ik mocht presenteren op On Stage is Dusseldorf afgelopen jaar en ik ben er nog steeds gek op! Mooie, niet te grote, sierlijke letters.


Voor deze slinger gebruikte ik alleen maar papier. Er zijn dus geen stempels aan te pas gekomen. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Night of Navy * Rich Razzleberry * Petal Pink * Pretty Peacock * Mint Macaron & Crumb Cake. De laatste kleur gebruikte ik voor de letters. Het glanzende Mint Macaron Textile Ribbon dient als perfect lint voor de slinger.


Met de hot air balloon punch kun je in een keer de ballon, het mandje en vlaggetje voor op de ballon punchen. Je kunt je voorstellen dat dit ook een perfecte vorm is voor punchart... Ik zie al een olifant, verjaardagsslingertjes op een kaart, bolvaas, gloeilamp, hoedje voor een sneeuwpop... zie jij ook al mogelijkheden?

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb. Scroll daarna nog even naar beneden om naar de volgende deelnemer te gaan, of je gaat nog even terug waar je net vandaan komt! Het is heel leuk als je een reactie bij ons achterlaat. 

Oh ja, al het papier is bij mij ook los per vel te verkrijgen. Zo is een gekleurd vel cardstock €0,45 per vel. Dan hoef je niet altijd een heel pak aan te schaffen. Kijk even op mijn pagina onder Paper*Share

Als je op Next klikt, kom je uit bij Yvonne van Bruggen


Klik je op Previous dan ga je terug naar Babs - Rosa M├ĄdchenHeb je mijn blog over PaperStar* voor de Hersenstichting gezien? In deze donkere maanden schenk ik 15% van mijn omzet van mijn handgemaakte kerstproducten aan de Hersenstichting. Meer weten? Lees de blog hier nog eens of stuur me gerust een berichtje!
Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

3 opmerkingen:

  1. De hot air balloons had ik ook geponst, wat een toeval! Ze liggen echter nog steeds onafgemaakt in een doosje, te wachten op verdere afwerking. Grappig dat we aan hetzelfde SU-product dachten! Ik ben ook zo'n deadline-werker, echt erg maar het werkt wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. SU-per leuk, je slinger! Daar word je vrolijk van!

    BeantwoordenVerwijderen