zondag 13 oktober 2019

PaperStar* voor de Hersenstichting


Elk jaar wil ik een goed doel extra steunen door wat bij te kunnen dragen.
Vorig jaar heb ik samen met mijn Stampin' Up! teamleider en vriendin José workshops gegeven en kaartenpakketjes gemaakt voor Pink Ribbon. Daarmee hebben we toen het bedrag van €171,- mogen doneren aan dit goede doel.

Dit jaar ga ik het anders aanpakken. Er is zeker nog wel een kans dat José en ik een workshop optuigen voor bij ons op het werk (ja we zijn ook nog Volksbank collega's), maar buiten dat wil ik dit jaar meer doen...
Als eerste het goede doel. Ik heb dit jaar een doel gekozen wat me heel nauw aan het hart ligt. Zelf ben ik al jaren migraine patient en weet ik dat er vele met mij zijn. Ook vele die niet het geluk hebben dat hun werkgever hier begrip voor heeft, een partner hebben die alles overneemt 'als het weer zover is' en geen huisarts hebben die op alle mogelijke manieren (zelfs alternatief) meedenkt.

Dit jaar ga ik 15% van mijn omzet van zelfgemaakte kerstartikelen schenken aan:

Zij zetten alles op alles voor gezonde hersenen, om zoveel mogelijk levens te redden en te herstellen. 

Er zijn verschrikkelijk veel te bedenken hersenaandoeningen en ergens mag ik met mijn chronische migraine nog 'van geluk spreken' dat ik maar een aantal dagen per maand of twee maanden beperkt wordt. Er zijn ook mensen die dit dagelijks meemaken. Hierdoor in depressies raken of erger.. 

Daarnaast is er een heel ABC te vinden over alle aandoeningen die in onze hersenen te vinden zijn. Niet teveel over nadenken, maar er soms even bij stilstaan kan geen kwaad. Nieuwsgierig? Check deze lijst op de site van de hersenstichting. 

Jij kunt helpen!


Door pakketjes kerstkaarten aan te schaffen of een losse kerstkaart te kopen! Misschien een kerstslinger voor bij jou thuis? Of kom je de kerstkaartenworkshop volgen in november?

Je kunt nu al een bestelling plaatsen of je komt op 24 november naar de kerstfair in cromvoirt en zoekt live uit wat jij graag wilt hebben. Ik heb nu al luxe kerstkaarten met envelop in een mooie verpakking. Deze zijn €10,- per pakketje en hiervan gaat dus €1,50 naar de hersenstichting. Een losse kerstkaart met envelop kost €2,50. Uiteraard wordt een kerstkaart gemaakt met kleuren die jij mooi vindt. 


Op dit moment heb ik twee varianten van pakketjes. Variaties met de sneeuwmannen (zie boven) en variatie met de kerstballen zoals deze. Er volgen er uiteraard nog meer. Alle suites uit de najaarscatalogus komen voorbij. 

Voor losse kerstkaarten heb ik binnenkort een molen staan, daarvoor kun je evt bij mij thuis komen kijken of op de winterfair in Cromvoirt op 24 november. 

Wil je een kerstslinger? Ook van deze verkoopprijs gaat 15% naar de hersenstichting. En zelf een idee van een handgemaakt kerstartikel? Of meer kaarten dan 4? We komen altijd uit de prijs en jouw wens. 

Even op een rij
* Van alle handgemaakte kerstartikelen gaat 15% van de omzet naar de hersenstichting. 

* Dit geldt vanaf NU tot aan 31 december 2019

* 15% van de workshopopbrengst van 29 november, kerstkaarten maken, gaat naar de hersenstichting.

* Je kunt uiteraard ook een losse donatie doen zonder een artikel aan te schaffen. Ik heb een potje staan waarin je je kleingeld kunt deponeren. Of vraag mij om een tikkie en ik zorg dat jouw donatie goed terecht komt.

De hersenstichting komt bij veel mensen niet als eerste goede doel op. Toch doen zij onderzoek naar en zetten zij zich in voor ziektes waar iedereen dagelijks mee te maken krijgt..

* Dementie * Depressie * Hersentumor * Beroerte * Migraine * Hersenletsel * Epilepsie * Angststoornissen * Geheugenproblemen * Hersenvliesontsteking * ME * Hersenbloedingen * ADHD * Verslaving * Alzheimer * Clusterhoofdpijn * Dyslexie * MS * Parkinson Asperger * Whiplash * Herseninfarct * Slapeloosheid * 

En dan zijn dit nog maar de meest bekende.. 

Wil je graag een pakketje kaarten bestellen? Stuur me een appje op 06-12842600 * mailtje op salina@paperstar.nl * berichtje op facebook of instagram of reageer op het contactformulier op deze pagina. 
Je krijgt van mij een tikke en kunt het pakketje ophalen of ik stuur het op tegen betaling van de verzendkosten. 

Natuurlijk kun je je ook nog aanmelden voor de workshop kerstkaarten maken op 29 november! (klik voor meer info)

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*


1 opmerking:

  1. Wat een mooi plan en goed doel! Hersenziektes zie je vaak niet maar hebben grote gevolgen!

    BeantwoordenVerwijderen