zondag 6 oktober 2019

Welkom Lieve Hailey


En daar is ze dan eindelijk: de knappe kleine Hailey, geboren op 11 september. Het lieve meisje van Kevin en Shelly, onze neef en zijn vrouw. En ja, ik had de grote eer om de kaartjes te ontwerpen en mee te maken! Wat is dat gaaf zeg!!

Al maanden van tevoren zijn we (Shelly, de mama) en ik begonnen met de voorbereidingen. Uiteraard moest er eerst een ontwerp voor het kaartje komen. De combinatie van wat papa en mama mooi vinden en dan ook nog toegespitst op een meisje. Het was even een uitdaging, maar voila, hier is het resultaat.


Voor de basis van de kaart is shimmery white cardstock gebruikt. Dit laat zich heel goed bewerken met een waterpen (aquapencil) en inkt. Met Petal Pink maakten we de achtergrond. De gouden hartjes zijn met gouden embossingpoeder gemaakt. Voor het fijne gouddraad hebben we uiteindelijk nog bij andere demo's te raden moeten gaan omdat hij uit de collectie is. Maar zoals je ziet is dat gelukt! Superfijn als je elkaar zo kunt helpen. De letters lijken een beetje op de Hand-Lettered Prose Dies, die hebben we voor het eerste voorbeeld ook gebruikt. Voor het definitieve resultaat is Jose (stampin' treasure) zo lief geweest om de letters met haar digitale snijmachine uit te snijden.

Zo kon Shelly deze er ook zelf opplakken en hoefde ik niet van tevoren de naam al te weten. Wel zo leuk toch?


En toen was ze daar eindelijk, op 11 september midden in de nacht. Nu moest ik nog aan de bak voor de achterkant van de 90 kaartjes. Ook voor de achterkant gebruikte ik shimmery white; de tekst printte ik met mijn laserprinter erop. Het papier is stevig, maar gelukkig niet te dik waardoor dit prima ging. 

Daarna nog snijden, stempelen, kleuren, stansen en de laatste gouden accenten aanbrengen. En man, wat vond ik het leuk om dit te mogen doen voor ze!


Bijna alle producten die we hebben gebruikt zijn actueel om er zo zeker van te zijn dat de kaartjes mooi afgemaakt konden worden. 

Hieronder zie je wat we gebruik hebben om deze prachtige kaartjes te maken. 

Het is veel werk, maar het is zo gaaf als je helemaal zelfgemaakte kaartjes hebt voor een speciale gelegenheid! Geboorte, trouwen, uitnodigingen voor een groot feest.. Zelf aan de slag of wil je iets door mij laten maken? Het kan allemaal!

* 23 oktober doe ik weer een verzamelbestelling. Kan ik nog iets voor je meenemen?
* 18 en 23 oktober de Ink it up! workshop. Je kunt je nog aanmelden tot en met 11 en 16 oktober. 
* 24 november sta ik op de winterfair in cromvoirt! Je komt toch ook?

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!
Salina*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten