woensdag 6 november 2019

Maak het verschil met Natures Beauty


BE A DIFFERENCE MAKER

Dat is wat er in grote letters boven deze stempelset op de laatste pagina van de najaarscatalogus staat. Ook Stampin' Up! heeft dit jaar een goed doel uitgekozen om aan te doneren middels verkoop van de stempelset Nature's Beauty. 


Van elke verkochte stempelset (€25,-) doneert Stampin' Up! €3,- aan een mental health organisation(geestelijke gezondheids organisatie)uit de regio waarin de set gekocht is. 

Dit sluit natuurlijk ook weer heel mooi aan bij mijn goede doel waar ik in november en december voor bezig ben: de hersenstichting. 

De set is vrij klassiek, maar kan ook moderner ingezet worden.


Hier heb ik het konijntje in het goud in de adventkalender gestempeld. Superschattig toch? De stempelset is super gedetailleerd en je kunt er hele landschappen mee stempelen.

Zelf heb ik mijn best gedaan om ook eens een klassieke kaart te maken. Dat was wel een hele uitdaging hihi. De fun fold is van de beschrijving van het Stamp Event van Miranda (Atelier Negen) en Jose (Stampin Treasure). 
Na het stempelen heb ik het papier nog door de big shot gehaald met de 3D subtle embossing folder. Zo lijkt het net een linnen schilderijtje. Vaak vergeet ik de embossingfolders. Door het Stamp Event werd ik er weer even aan herinnert hoe leuk het is om ze te gebruiken! Ook een keer het Stamp Event van Miranda en Jose meemaken? Klik hier en lees meer!
Deze stempelset is alleen in de najaarscatalogus verkrijgbaar. 
17 november doe ik een verzamelbestelling. Kan ik iets voor je meenemen? In de maand november krijg je de Let it Snow Embellishment kit gratis bij een bestelling van €75,- of meer! ( zo lang de voorraad strekt, anders mag je een pak gekleurd cardstock uitkiezen)

Van 14 tot en met 16 november is On Stage Live in Dortmund! Het event voor demonstratrices over de hele wereld. Hier de volgende keer ook bij zijn? Overweeg een starterspakket aan te schaffen en stap in als demo.

 Uiteraard ben ik hier ook bij aanwezig en zal met jullie alle nieuwe dingen die ik mag delen, delen!! Daar krijg ik ook de nieuwe voorjaarscatalogus te zien en dat betekent dat ik binnenkort de workshops voor het nieuwe jaar ga plannen!

In het nieuwe jaar houd ik voorlopig geen workshops meer op woensdag ochtend ivm mijn vaste baan. Uiteraard kan dit af en toe nog wel op aanvraag, overleg en er is veel mogelijk! Verder blijven de workshops op vrijdagavond, zoals je gewend bent.

* 14-15-16 november On Stage!
* 17 november verzamelbestelling, graag uiterlijk 17-11 voor 12:00 doorgeven.
* 24 november kerstfair in cromvoirt. 15% van mijn omzet gaat naar de hersenstichting!
* 29 november Stamp a Stack Kerstworkshop voor de hersenstichting.


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!
Salina*
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten