zondag 10 november 2019

Workshops 2019 en 2020


De herfst is voor mij altijd de periode om de balans op te maken. Hoe voel ik me, waar heb ik behoefte aan, wat wil ik de komende tijd doen, gaat alles nog goed... dat zijn dan een beetje de vragen die door mijn hoofd spelen. 

Zo ook over PaperStar* natuurlijk! Afgelopen jaar heb ik drie downlines (nieuwe demo's) mogen verwelkomen en heb ik er van twee weer afscheid genomen. Heb aardig wat workshops mogen geven op de woensdag en de vrijdag. Op een markt gestaan en binnenkort weer eentje. Presentatie mogen geven voor heel veel demo's.. en onwijs veel leuke opdrachten met als kers op de taart mijn actie voor de hersenstichting in november en december. 


En hoe vanaf nu weer vooruit? Uiteraard staat de workshop van 29 november volledig in het teken van de Hersenstichting. Terwijl ik dit schrijf heb ik 7 vaste aanmeldingen, 2 in optie en nog 1 gaatje! Dus wil jij in een gezellige sfeer 12 kerstkaarten komen maken en tegelijk de hersenstichting steunen? Meld je nu aan en wie weet heb ik nog een plekje voor jou!

De 29e gaat ook meteen de laatste workshop van het jaar zijn. De workshop van 13 december komt te vervallen. Ik wil graag december bewaren voor wat meer rust met de familie en aandacht voor alle festiviteiten die in deze periode gepland staan.


In het nieuwe jaar plan ik de workshops alleen nog op vrijdagavond. Ivm mijn werk bij de Volksbank komen de vaste woensdagochtenden te vervallen. Wel is het mogelijk om daar een aanvraag voor te doen en dan kijken we samen naar een datum.

Volgende week woensdag, 13 november, vertrek ik een paar dagen met mijn stempelmaatje Anoushka naar Dortmund voor On Stage. Hèt evenement voor demo's over de hele wereld!
Daar krijg ik de nieuwe voorjaarscatalogus en uiteraard ga ik dan heel snel de onderwerpen van de workshops in het nieuwe jaar bepalen.. zin in?!

De datums van de workshops heb ik alvast voor je gepland.
Je kunt altijd inschrijven!


Inschrijven is mogelijk door mij een appje te sturen op 06-12842600; mailtje op salina@paperstar.nl of reageer op het event op facebook.

Uiteraard houd ik je op de hoogte van mijn avontuur bij On Stage! Houdt mijn social media (insta, facebook en snapchat) in de gaten en geniet mee van al het moois.

* 17 november verzamelbestelling, laat je tijdig weten of je iets wilt?
* 24 november kerstfair in cromvoirt van 14:00 tot 20:00 in Herberg het wapen van Cromvoirt.
* 29 november de laatste workshop van het jaar: Stamp a stack met kerstkaarten en voor het goede doel: de hersenstichting!
Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!

Salina*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten