zaterdag 14 december 2019

Boven de wolken


Onlangs kreeg ik een mooie, maar ook moeilijke opdracht. De vraag kwam of ik een kaart wilde maken voor iemand die afscheid neemt bij een raad van toezicht van een school. Nou is dat op zich niet zo moeilijk. Deze beste man neemt binnenkort ook afscheid van het leven... Heftig dus.

De kaart was ook vooral bedoeld om de man te bedanken. Ik houd ervan om toch een bepaalde symboliek in de kaart te brengen. Subtiel en licht, maar wel aanwezig. 


Om iets bijzonders te maken, heb ik gekozen voor een fun fold kaart. Je klapt deze kaart aan beide kanten uit en in. De band eromheen houdt alles bij elkaar. De combinatie van het designer papier van de Come sail away suite met de above the clouds bundle maakt de kaart stoer en mannelijk.Door de basis van de kaart en het stempelen van de afbeeldingen in een kleur te houden, blijft de kaart rustig. Zelf met het best drukke designpapier. Wanneer de kaart helemaal open is gevouwen, is deze 20" (51,6 cm) breed. Voor de gehele kaart heb ik een heel vel van 12" x 12" (30,5 cm vierkant) gebruikt. Deze 12" vellen zijn in alle kleuren te verkrijgen!


De kaart heeft voldoende ruimte om een boodschap op achter te laten. Het mooie is dat als je hem helemaal in elkaar vouwt, hij in een standaard envelop past! Dat vind ik altijd een voordeel. 
Met deze kaart wil ik je ook laten zien dat je niet heel veel materiaal nodig hebt om snel mooi resultaat te krijgen. Designpapier doet ontzettend veel. Natuurlijk heb ik hier wel uitgepakt, maar begin zelf simpel met een normale kaart en wat designpapier. Je zult versteld staan van wat je zelf kan maken!Zelf deze kaart maken of de materialen bestellen? Stuur me een appje op 06-12842600 voor een bestelling of aanmelding van een workshop. Je kunt ook via het contactformulier op de site een vraag stellen of een mail sturen naar salina@paperstar.nl.

* 17 januari de eerste workshop van het nieuwe jaar!
* 22 december verzamelbestelling - Geen verzendkosten.
* Nieuwe minicatalogus ontvangen? Stuur me een berichtje.

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina
*


Op de hoogte blijven via e-mail? Schrijf je in voor mijn blog, boven en onder aan deze pagina!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten