woensdag 4 december 2019

Lasergesneden kaarten en bewaarblik


Toen ik afgelopen week een verjaardagskaart wilde maken, vond ik deze juweeltjes weer op de plank. Door al het kerstgedruis denk je er niet aan dat je hele mooie producten die weinig met kerst te maken hebben al in huis hebt 😉


Dit prachtige bewaarblik bevat 12 lasergesneden kaarten en bijpassende enveloppen. Het is de kleur very vanilla, waardoor ze een hele zachte uitstraling hebben. Voor mij ook een uitdaging, ik pak nogal snel naar het heldere Whisper White


Deze kaart maakte ik voor ons nichtje die afgelopen maandag jarig was. Ik combineerde het geheel met de Piece of Cake stempelset en Cake Builder. Door maar twee kleuren te gebruiken wordt het geheel niet drukker dan dat het al is door de print van de kaart zelf.


Er zijn veel combinaties met kleuren en designs te bedenken met deze veelzijdige kaarten. De voorkant van de kaart zelf is het gesneden papier en de achterkant is dicht. Het is dus wel handig om er (gekleurd) papier achter te doen als je iets aan de binnenkant van de kaart wilt schrijven. Maarre.. de achterkant kun je uiteraard ook beschrijven ;)


Hier gebruikte ik het vogeltje uit de suite waar ook de kaarten uit komen: de Bird Ballad. Dit is uit het designer papier geknipt, lekker makkelijk als je even geen zin hebt om te stempelen en kleuren! De tekst komt uit de piece of cake stempelset. Dit is eigenlijk 1 lange tekst. Ik heb de stempel met de markers gekleurd in twee kleuren en toen gestempeld. Later toch in tweeën geknipt, dus had hem ook twee keer af kunnen drukken, haha.


Op deze kaart bleef ik gisteren hangen... het papier wat ik erachter gebruikt hebt komt uit het follow your art design papier. Ik heb nog even geen inspiratie wat ermee te maken... heb jij een idee?

December en januari gebruik ik ook om mijn kaartenmolen weer aan te vullen. De wat 'oudere' kaarten gaan straks in de uitverkoop en nieuwe ontwerpen worden toegevoegd. Je kunt altijd even langskomen na het sturen van een appje of er een wenskaart voor je tussen zit!

Is zo'n blik nou niet een gaaf cadeau voor jezelf voor onder de kerstboom? Wil je graag voor de kerst nog wat spulletjes in huis hebben, geef dan je bestelling uiterlijk 15 december aan mij door. De verzendkosten zijn €5,95 en gratis boven de €50,-. 

De volgende verzamelbestelling is op 22 december, hierbij betaal je geen verzendkosten, maar heb je dus ook niet de spulletjes voor kerst binnen. 


* Bestel je voor meer dan 129,-? Overweeg dan een starterspakket en krijg €45,- aan producten gratis! Lees hier er alles over.

* 22 december verzamelbestelling

* Nieuwe workshopkalender is online! 17 Januari nog maar 1 plaatsje!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Abonneer je op mijn bog om op de hoogte te blijven van al het nieuws en leuke inspiratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten