maandag 23 december 2019

Paper*Share Voorjaar


Een nieuwe catalogus betekent: nieuw papier! Woohoo!!
Maar ja, wat moet je nu als hobbyist met zoveel papier.. Ik snap dat dat soms echt teveel is. Daarom kun je bij mij (bijna) al het papier per vel of delen van een pak kopen (ook voor demo's!). 

Omdat ik bij On Stage al foto's heb gemaakt van het nieuwe papier, kan ik je het nu ook al online tonen. De nieuwe catalogus komt pas 3 januari online om door te bladeren. Uiteraard kun je nu al wel een papieren exemplaar bij mij aanvragen. 

Je kunt al het designpapier uit de catalogus bij mij in bundeltjes van 6" of een half pak van 12" (indien van toepassing) kopen. Eerst vertel ik je hieronder wat je krijgt en wat het kost en als je verder scrollt krijg je het prachtige papier te zien. Je kunt vanaf NU het papier al bestellen en na 3 januari krijg jij het dan van mij!


Zoals je ziet kun je al voor een klein prijsje het prachtige papier in huis hebben. Uiteraard zijn alle prijzen zonder verzendkosten wanneer opsturen nodig is. 

In de catalogus staat ook bij al het DSP welke kleuren erin gebruikt zijn. Uiteraard kun je deze keuren cardstock ook los bij mij kopen! Zie de knop PaperShare op de pagina. 

From My Heart SDSP

Parisian Blossom SDSP

Peacefull Poppies DSP

Birthday Bonanza DSP

Tropical Oasis DSP

Country Club DSP

Best Dressed DSP

En wanneer je de catalogus en dus ook de Sale-a-bration folder hebt ontvangen, heb je vast gezien dat er nog twee pakken designpapier mee zijn ontworpen! Deze zijn beide gratis te verkrijgen bij een bestelling vanaf €60,-. 

Let op: deze vallen dus niet binnen de Paper*Share (maar ze zijn wel mooi 🙌)
Lily Impressions DSP

Golden Honey SDSP

Graag hoor ik van je welk papier jij uit deze catalogus aan wilt schaffen! En uiteraard kun je ook gewoon een heel pak bestellen, de paper*share geeft je een mogelijkheid om kleinere hoeveelheden te kopen.

Dan rest mij niet meer dan je hele fijne feestdagen en een heel gaaf 2020 te wensen! Op veel creatieve uitspattingen in het nieuwe jaar!

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*

Klik hier om een catalogus aan te vragen
Volgende verzamelbestelling is op maandag 6 januari
De volgende workshop is op 17 januari

Geen opmerkingen:

Een reactie posten