zondag 29 december 2019

Regenboog in alle tinten!


Welk meisjeshart gaat er niet sneller kloppen van regenboogkleuren?! En dan ook nog glans, glitter en een eenhoorn.. Ik hou d'r van. 

De staart en manen van de eenhoorn heb ik gekleurd met de Stampin' Markers. Deze multifunctionele stiften worden nog wel eens vergeten, het zijn op het eerste oog immers gewoon stiften.


Maar wist jij dat je ook dit soort afbeeldingen kunt stempelen met de stampin' markers? Ja stempelen! Je kunt ze uiteraard gebruiken om gestempelde afbeeldingen in te kleuren, maar wat de markers echt uniek maakt is dat de inkt dezelfde inkt is als in de inktpads waarmee je stempelt. 

Je kunt elke stempel met gemak in multicolor stempelen en je krijgt zo de gaafste resultaten.


Deze stempel heb ik met de brights markers gekleurd om het resultaat van de eerdere foto te behalen. Je kleurt de stempel, maakt hem opnieuw vochtig met je adem (klinkt raar, maar werkt super!) en stempelen maar! 

Omdat ik in januari alweer twee jaar besta is dat voor mij een feestmaand! Er komt nog een leuke winactie aan... (houdt mijn blog en social in de gaten..) en nu alvast een aanbieding voor de gehele maand januari!En natuurlijk begint in Januari ook de Sale a Bration periode waarbij je bij elke €60,- een gratis cadeautje uit mag zoeken! Dat is dus al bij twee pakjes markers. Voor de In Colors geldt de aanbieding alleen als je beide pakketjes aanschaft. Natuurlijk kun je dit ook samen met een vriendin doen of twee dezelfde aanschaffen en er eentje cadeau doen 😉.

De aanbieding geldt alleen in januari en alleen op de markers. Je kunt ze los of bij een verzamelbestelling bestellen. Altijd mogelijk.

Je bent vast nieuwsgierig welke materialen ik gebruikt heb bij de eenhoornkaart! Ik heb ook meteen de markers en de prijzen voor je erbij gezet. 

Deze kaart wilde ik je niet onthouden.
Heerlijk die kleurtjes en die glitters 😍

Ik wens je een kleurrijke en glittervolle jaarwisseling en een fantastisch 2020!

* Verzamelbestelling op 6 januari* Koopjeshoek is gevuld!* Catalogus ontvangen? Stuur me een berichtje!


Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!


Salina*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten