donderdag 19 december 2019

Sketch! Stamp Impressions Europe Bloghop


Welkom bij een nieuwe bloghop van de Stamp Impressions Europe! Welcome to a new bloghop, for another language, select your language at the bottom of the page.

Wat is dat nou voor een rare kaart zul je denken 😂. Nou dat is een sketch! Een voorbeeld van opmaak van een kaart. Alle deelnemers aan de bloghop van deze maand hebben een kaart met deze opmaak gemaakt. En dit is de mijne!


Inmiddels heb ik al een flinke stapel kerstkaarten gestuurd, maar om het seizoen goed af te sluiten heb ik toch nog een kaart in kerstsfeer gemaakt. Deze stempelset is echt een van mijn favorieten geweest uit de najaarscatalogus. Hij is ook heel hard gegaan en niet meer te verkrijgen. Ben jij een van de gelukkigen die hem wel heeft?


Sterren zijn mijn favoriete figuren. Deze kan dan ook niet ontbreken op een kerstkaart met favorieten. De stitched stars snijmallen gaan gelukkig nog even mee! Die hoeven we dus niet te missen en kun je gewoon nog steeds bestellen. 


Het zilveren papier met de bolletjes is een van de twee kanten van de feels like frost DSP. En nu is er iets unieks van Stampin' Up!; Normaliter laat SU papier niet doorgaan in nieuwe catalogi. Nu wel!! Dit prachtige fotopapier met winterse landschappen en zilveren elementen aan de andere kant gaat door in de collectie. Voor nu is hij even niet te bestellen, maar hij komt weer terug. Zo cool.

Het is natuurlijk superleuk als jij deze sketch ook na gaat maken! Het gaat er dus om dat je de elementen gebruikt die aangegeven staan, maar niet dat je het exact namaakt. Geef er je eigen draai aan. Ik laat je hieronder zien welke materialen ik gebruikt heb. 22 december doe ik een verzamelbestelling, heb je nog wensen?

Nu ben je vast nieuwsgierig naar alle andere sketches! Hieronder vindt je alle deelnemers van de bloghop. Druk je op next, dan hop je gezellig naar Yolanda!


Laat een reactie achter, dat vinden we leuk 😃

* Salina - PaperStar* ( hier ben je nu!)

 Wist je dat de nieuwe workshopkalender met de onderwerpen online staat? Neem gerust even een kijkje! Wil je nog met een verzamelbestelling meedoen dit jaar? 22 december plaats ik er een. Laat je voor 12:00 op die dag weten wat je graag wilt hebben? Alvast hele fijne dagen en een goed nieuwjaar!


Zoveel te doen,
doe wat je leuk vindt!

Salina*

4 opmerkingen:

 1. What a great idea to use the cute little houses for the sketch. Good job!
  Groetjes Babs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tnx Babs. I still really love this set.. such a shame it is retiring.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke kaart met de sketch Salina! Die huisjes blijven leuk.. Merry Christmas & a Happy New Year!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card. I love the colours and the houses :)
  Merry Christmas and a Happy New Year :)
  x Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen