vrijdag 3 januari 2020

Het feest is begonnen!

Klik op de foto om de catalogus door te bladeren!
Het is nog volop winter en de middagzon verraad de vorst die vannacht weer over het land is getrokken… Maar daar trekken wij creatievelingen ons niks van aan! Want de nieuwe Mini Catalogus Januari – Juni 2020 is live!

Dit gaat jouw heerlijke inspiratieboek zijn voor het eerste half jaar van 2020. Mooie ideeën die ook weer matchen met de basisartikelen en sets uit de jaarcatalogus.

Met deze keer:
*  7 productsuites: stempels, pons of snijmallen, papier, versieringen, lint.. allemaal op elkaar afgestemd en met 1 artikelnummer te bestellen

*  20 (!) bundels waarbij je 10% korting op de stempelset en de bijbehorende snijmallen/punch krijgt als je ze samen besteld!

*  Een all inclusive kit, project kit en product medley

*  4 nieuwe Nederlandse stempelsets waarvan er eentje te verdienen is in de sale-a-bration

En voor de liefhebbers… maar liefst 7 nieuwe punches!!

Wil je graag papier uit de nieuwe ctalogus, maar niet hele pakken? In dit bericht lees je terug hoe het werkt met de Paper*Share, oftewel, samen delen van papier.

Liever een papieren exemplaar van de catalogus? Dat kan! Stuur me een berichtje: 06-12842600 via whats app of via het contactformulier in de rechterkolom!


SALE A BRATION

Klik op het plaatje om te bladeren! 

Wat is er mooier dan de winter afsluiten en het voorjaar in gaan met een feestperiode?! Van 3 januari 2020 tot en met 31 maart 2020 is het Sale a Bration.


Tijdens deze periode krijg je cadeautjes bij minimale aankopen en schaf je nog voordeliger een starterskit met allerlei extra's aan!
Klik op het plaatje hierboven om de sale a bration brochure in te zien. Graag leg ik je uit hoe deze periode werkt. 


GRATIS PRODUCTEN
Shop voor €60,- aan producten en ontvang 1 gratis item uit de folder. Shop je voor €120,- aan producen? Dan krijg je twee cadeautjes of een exclusiever cadeau! En zo bouw je het op. Heel simpel. 

GAAF STARTERSPAKKET
Zoals altijd kun je voor €175,- aan producten elf uitzoeken en betaal je maar €129,-! Je wordt lid van mijn team de Paper*starS. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een hobby demo voor jezelf te zijn (met korting op elke bestelling!) of ook workshops erbij te gaan geven, klanten te werven en een centje bij te verdienen.

Maar in de Sale a Bration is dat niet alles! Je ontvangt naast €46,- aan gratis producten ook:
* De nieuwe Mini Paper Cutter - Exclusief, niet los te bestellen - 
* 6" (15,2 cm vierkant) Paper Samples van Designpapier uit de minicatalogus
* Een stempelset van jouw keus uit de mini- beginners- of Jaarcatalogus (excl sale a bration & hostessets)

Zo gaaf! Lees hier alles over de voordelen van instappen. Uiteraard mag je dan ook naar gave events van Stampin' Up! en maak je onderdeel uit van mijn team: de Paper*starS.

Veel leesplezier met de nieuwe catalogus, op 6 januari doe ik een verzamelbestelling en kun je ook uit deze prachtige catalogus mee bestellen. Papieren exemplaar ontvangen? Stuur me een berichtje via What's App: 06-12842600 of via het contactformulier aan de rechterkant van de site. 

Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!

Salina*Geen opmerkingen:

Een reactie posten