dinsdag 21 januari 2020

Sprinkle!


Afgelopen zaterdag had ik een gezellige demodag bij Yvonne van Bruggen, Stampin' Up! demo in Boxtel. Voor de demo's die er op deze dag waren had ik een swap gemaakt. Eigenlijk meer een cadeautje, want ik had er gewoon voor iedereen een, ongeacht of diegene een swap had 😉.

Wat vind je ervan? Ik ben echt gek op de felle kleuren van de pigment sprinkles. Want dat is waar ik deze mee gemaakt heb.


22 stuks maar liefst! Ik heb de kleuren op verschillende manieren op het aquarelpapier op doen komen. Bij sommige heb ik eerst het sprinkle poeder op het kaartje gestrooid en toen gesprayd met een spritzer. Bij andere heb ik eerst het kaartje natgemaakt met een spritzer en daarna de sprinkles er overheen gestrooid. 

De pigment sprinkles zijn er in 5 kleuren: Melon Mambo (roze), Bermuda Bay (zeeblauw), Granny Apple Green (groen), Gorgeous Grape (paars), Daffodil Delight (geel) en Mango Melody (oranje/geel). 

Voor de label links heb ik drie kleuren gebruikt. Kun jij raden welke?

Op dit kaartje heb ik eerst de sprinkles gestrooid en daarna flink natgemaakt met de spritzer. Zo lopen de kleuren mooi door elkaar. Toen ik het door elkaar lopen wel welletjes vond, heb ik het kaartje gedroogd met de heattool. En de pigmenten werken echt nog even door: de kleuren zijn de volgende dag nog mooier. 

Het aquarelpapier heb ik in strookjes van 3" x 1³/₄" gesneden. De zwarte labels zijn in strookjes van 2" x 10,5 cm (lekker verwarrend ook.. sorry haha) gesneden. Daarna met de darling label punch er labels van gemaakt. Met memento black heb ik direct op het aquarelpapier gestempeld. Let wel op dat het papier heel goed droog moet zijn hiervoor!

Hieronder zie je welke materialen ik gebruikt heb voor de labels. 
Woensdag 22 januari doe ik weer een verzamelbestelling. Wil je iets van deze prachtige producten bij mij bestellen of heb je nog andere leuke dingen op je lijstje? 

Laat het me uiterlijk op 22 januari voor 12:00u. weten. Denk je aan de Sale a Bration?

7 februari is de volgende workshop, ik heb nog een paar plaatsjes!
28 februari heb ik de kind & kit workshop, deze is nu helemaal vol. Wil je ook met je kind een workshop komen doen? Laat het me weten en ik plan een nieuwe datum erbij!


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

Creatieve groet,

Salina
Geen opmerkingen:

Een reactie posten