zaterdag 25 januari 2020

Verrassend Bijpassend!


Het kan bijna niet missen met zo'n titel! Bijpassende producten komen vanaf 4 februari tot en met 31 maart beschikbaar. En ze sluiten aan bij de Sale a Bration producten en de producten uit de minicatalogus Januari - Juni. 


Gave stansen en zelfs papier met de afbeeldingen van meerdere sets met ponsen! Ik heb een overzicht voor je gemaakt welke producten waarbij horen, zo kun je meteen zien of je al iets hebt wat matcht, of dat je misschien allebei wel wilt!


Nature's Thoughts stansen €35,- past bij Positive Thoughts €25,- (blz 23)

Special Day stansen €35,- past bij Special Someone €21,- (blz 36)

Ladybugs stansen €35,- past bij de gratis Host stempels Little Ladybug,
gratis bij een bestelling vanaf €375,-

Sending Flowers stansen €33,- past bij de NL Sale A Bration set Speciaal Voor Jou gratis bij een bestelling van €60,- (blz 11 Sale A Brationfolder)
Birthday Stansen €33,-past bij de Sale a Bration set Happy Birthday To You, gratis bij een bestelling van €60,- (blz 8 Sale a Bration folder)


En als laatste mijn favoriete bijpassende item: Pleased as a Punch Designpapier € 14,-. Zoals je ziet passen er een viertal punches bij! Hoe gaaf is dat. Zelfs wanneer je pas een van deze punches hebt, is het dus al tof dat je de plaatjes er zo uit kunt ponsen. Even de ponsen op een rij, van boven naar beneden, links naar rechts:

* Small Bloom Punch, gratis bij €120,- blz 13 sab folder *
* Tulip Builder Punch €22,- Blz 43 *
* Umbrella Builder Punch €22,- Blz 42 *
* Heart Punch Pack €41,50 Blz 10 *

Deze bijpassende items zijn van 4 februari tot en met 31 maart verkrijgbaar, zo lang de voorraad strekt. Wacht er dus niet mee. Weet je nog de kikkerstansen van vorig jaar..? Die waren binnen enkele dagen uitverkocht!
Nu al hebben? Stap dan in als demo en bestel de materialen bij je starterspakket als een van de voordelen van demonstratrice zijn! Lees dit bericht voor meer info.


Op 12 februari doe ik weer een verzamelbestelling. Uiteraard kun je ook voor die tijd bestellen. Dan betaal je €5,95 verzendkosten en wordt het bij jou thuis afgeleverd. 

Fijn weekend gewenst!

Creatieve Groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten