maandag 6 januari 2020

WINACTIE!


HOERA!
PaperStar* bestaat alweer twee jaar. En wat een leuke twee jaar zijn het al geweest. Ik geniet nog steeds met volle teugen van de creativiteit. Die van mezelf en die van de mensen om mij heen. Het plezier in mensen laten zien dat je zelf iets kunt maken met wat papier en stempels groeit nog steeds. Love. My. Job.

Om te vieren dat ik twee jaar geleden op 3 januari 2018 met PaperStar* begonnen ben, heb ik een winactie. In de lijst hieronder staan de belangrijke datums van mij en mijn man. De datum dat we verkering kregen, de datum dat we gingen trouwen en de datum van de geboorte van onze Luuk. 


Wil jij een lay out als deze (zonder lijst) winnen? Ga dan naar mijn Facebook of Insta en reageer onder het bericht met deze lay out.  Je kunt ook onder dit blogbericht reageren als je wilt winnen. Je mag m ook voor iemand anders winnen, leuk toch?!
Zodra jij de winnaar bent bespreken we wat je op de vier regels wilt hebben en welke kleuren je graag wilt, het is aan jou.

Op 22 januari trek ik een winnaar vanuit de drie verschillende kanalen. Deze krijgt persoonlijk bericht.

Heb je niet gewonnen of wil je niet wachten tot het einde van de winactie? Je kunt ook een lay out bij mij bestellen. Deze kost €10,- en is exclusief lijst. In elke kleur en elke 'tekst' die jij wilt. 

Tijdens deze feestmaand loopt ook de actie met de Stampin' Markers nog! Deze is voor heel januari. Lees hier meer over deze actie in het blogbericht van 29 december.

* Verzamelbestelling op 24 januari 2020

* Nieuwe catalogus ontvangen? Stuur me een berichtje via het contactformulier rechts >>

* Wist je dat je bij PaperStar* papier ook per vel kunt kopen? Check Paper*Share.

* De volgende beschikbare workshop is op 7 februari 2020

* Sale A Bration is vol van start! Cadeautjes bij elke €60,- aan productbestellingen. 

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

Creatieve Groet,

Salina*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten